Redenen om voor een sexy trouwjurk te gaan

Vroeger stond de witte trouwjurk voor de maagdelijkheid van de vrouw. Tegenwoordig is dat (in de meeste gevallen) al lang niet meer aan de orde. Waarom zou je dan ook voor een witte nette trouwjurk gaan? Dit zijn de redenen waarom jij zeker een sexy trouwjurk zal rocken.

Reden 1: Je doet niet alsof je maagd bent

Natuurlijk kun je ook wanneer je geen maagd meer bent voor de nette jurk gaan, maar waarom zou je niet gewoon voor de sexy jurk gaan? Je bent geen maagd meer dus die nette jurk is ook nergens voor nodig. Dit is jouw dag en het is geen geheim dat jij ontzettend sexy bent.

Reden 2: Je bewijst dat je getrouwd en sexy kunt zijn

Het dragen van een sexy jurk is hét bewijs dat ook getrouwde vrouwen ontzettend sexy kunnen zijn. Dit is niet alleen voor je man heel erg leuk, maar ook al jouw vriendinnen zullen na het zien van jou in je killer dress ook niet meer twijfelen of ze nu wel of niet het huwelijksbootje in willen stappen.

Reden 3: Je draagt bij aan body positivity

Jij bent positive over jouw body en dat is heel erg mooi. Of je nu dun, dik of volslank bent, jij rockt jouw trouwjurk en laat zien dat iedereen zich sexy mag en kan voelen. Je geeft hiermee een heel zelfverzekerd signaal af en inspireert andere vrouwen.

Reden 4: Het is jouw lichaam

Waar je vroeger nog letterlijk werd weggegeven is het tegenwoordig niet meer aan de orde dat jouw lichaam van je man is. Des te meer reden om dat goed te laten zien op je bruiloft, in een sexy bruidsjurk natuurlijk. Dit is jouw lichaam en van helemaal niemand anders.

Reden 5: Weg met die tradities

Er zijn heel wat tradities en het dragen van een mooie witte trouwjurk is er een van. Nu kun je lak hebben aan deze tradities door bijvoorbeeld met iemand van hetzelfde geslacht te trouwen of door juist voor een andere kleur jurk te gaan. Een sexy trouwjurk past ook heel goed thuis in dit rijtje.

Reden 6: Je kan het zo sexy maken als je zelf wil

Je kan bijvoorbeeld overdag een jasje dragen en wanneer het feest begint je mooie decolleté laten zien. Ook kun je juist de rug helemaal openlaten en het aan de voorkant hoog laten. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden wanneer je voor een sexy jurk gaat.

Naast een sexy trouwjurk kun je natuurlijk ook hele sexy lingerie kopen. Alles over bruidslingerie lees je in dit artikel.


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu

Gerelateerde producten

Bekijk alle kleding/jurken/trouwjurken in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker