Hoe vaak poets jij je verlovingsring?

Wanneer je net verloofd bent kun je naar niets anders meer kijken dan je linkerhand. Die ring is zo mooi, hij glanst, schittert en doet je de hele dag door denken aan je romantische toekomst met jouw partner. De verlovingstijd is voor jou een fantastische periode waarin je heel veel aandacht krijgt en natuurlijk dus ook die prachtige ring. Veel toekomstige bruiden gaan heel voorzichtig om met die ring. Hier lees je hoe vrouwen de ring behandelen.

Altijd bijhouden

Veel vrouwen zijn panisch dat hun ring kwijtraakt, bijvoorbeeld bij het handen wassen of wanneer je een dag gaat winkelen. Zij laten hem dan ook écht nergens liggen en houden hem dag en nacht om hun vingers. Er zijn zelfs vrouwen die hem elke nacht netjes opbergen in het nachtkastje in een speciaal doosje. Tja, ze weten in ieder geval zeker dat ze de ring niet zullen verliezen.

Iedere dag poetsen

Na een aantal maanden gaat die mooie glans van je ring af en valt hij steeds minder op omdat je gewend bent aan het idee dat je gaat trouwen. Toch willen veel toekomstige bruiden deze ontwikkeling niet accepteren en poetsen zij iedere dag hun verlovingsring, zodat hij nooit de glans zal verliezen. Natuurlijk hoeft dit niet zo vaak te gebeuren, eens in de maand een doekje erover doet al wonderen.

Manicure

Aangezien iedereen tijdens de eerste weken van je verloving vraagt om die ene ring, zal je jouw nagels goed moeten verzorgen. Met half afgekloven nagels waar nog maar een klein beetje nagellak opzit, de verlovingsring showen, zit er voor veel vrouwen niet in. Eens per week naar de manicure is voor hen een goede oplossing, zo blijft niet alleen de ring mooi, maar ook de nagels. Het hele plaatje compleet.

Instagrammen

Ooit op de instagram van een verloofde vrouw gekeken? Dan is het je waarschijnlijk opgevallen dat er, naast de foto’s van de ring en de hand, een hoop foto’s zijn waar ‘toevallig’ de hand (met ring) op te zien is. Nog meer foto’s plaatsen van de ring ging hen te ver, dus dan stiekem toch alsnog die ring erop. Groot gelijk, de ring is prachtig en iedereen mag dat zien.

Jouw beurt

Wat voor gekke dingen heb jij gedaan met je verlovingsring toen je verloofd was? Wij zijn erg benieuwd. Hoe vaak poetste jij je ring en staat jouw Facebook pagina vol met foto's van je mooie verlovingsring? Reageer hieronder hoe jij was of bent tijdens de verloving.

Zo verandert je leven op andere manieren wanneer je verloofd bent.


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu

Gerelateerde producten

Bekijk alle sieraden in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker