Romantisch trouwen op het strand

Dromen jullie ook van trouwen op het strand? De zilte lucht, de bruisende golven en het zand tussen de tenen. Waar moet je precies op letten als je gaat trouwen op het strand? TopTrouwen geeft je handige tips voor een perfecte beachwedding!

 

Het is allereerst belangrijk dat jullie overleggen waar jullie willen trouwen. In Nederland zijn ook pareltjes van stranden te vinden. Maar wil je liever in het buitenland trouwen? Dat kan natuurlijk ook, maar moet jullie iets meer regelen dan in eigen land.

Topstranden om te trouwen in Nederland:

Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie stranden om te trouwen. Kijk voor meer inspiratie in onze bedrijvengids. Hier vind je verschillende bedrijven, van niveau Saint-Tropez chique tot een simpele Hollandse strandtent.

Voordat je gaat trouwen zijn er wel wat punten waar je rekening mee dient te houden.

  1. De datum. Trouwen in de regen zou jammer zijn. Dus probeer het in een maand te plannen dat er weinig regen valt. Mei, juni, juli, augustus en soms kan september ook nog warm zijn.
  2. Informeer naar de regelementen van de gemeente waarin je trouwt. Iedere gemeente hanteert andere regels.
  3. Bekijk of de ambtenaar van de burgerlijke stand in staat is op locatie te trouwen.
  4. Is er iemand in jouw gezelschap die slecht ter been is of invalide? Bekijk vooraf de mogelijkheden die de trouwlocatie te bieden heeft. Wellicht kunnen ze zorgen voor een oprijpaadje of iets dergelijks.
  5. Zorg dat je trouwjurk strandproof is.

 

Zie je jezelf al helemaal staan in zo’n prachtig strandprieel? Aangekleed met mooie bloemen. Droom dan maar eerst even weg bij deze prachtige bruidsfoto’s.

Een mooie symbolische afsluiting van jullie grote dag. Wensballonnen oplaten met jullie gasten. Koop hier wensballonnen voor een paar euro.
 

De schoenen mogen best uit!
 

Trouwtaart in stijl
 

Beach chic
 
Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker