Deze kerstbruiloft wil iedereen

Al eerder schreven we een artikel over themabruiloften. Dat dit ontzettend leuk kan zijn was wel duidelijk. Wanneer je gaat trouwen rond of tijdens de kerst maakt het je bruiloft net wat meer bijzonder. Het is namelijk een hele warme en gezellige periode waarin saamhorigheid centraal staat… Laat dat nou net een geweldige combinatie zijn met een bruiloft! Hoe krijg je nu de allermooiste kerstbruiloft? Vier tips.

Het kerstdiner

Aan een etentje tijdens de bruiloft kun je bijna niet ontkomen. Wanneer je een kerstbruiloft houdt is dat geen enkel probleem. Je kan dan namelijk een geweldig kerstdiner organiseren voor je gasten. Het zal voor iedereen voelen als een hele bijzondere kerst. Als cadeautjes kun je de bedankjes voor het eten al geven, zo voelt het nog meer als een echt kerstdiner. Serveer dan ook heerlijke winterse recepten die je normaal gesproken ook tijdens de kerst wil eten.

Bloemen en bomen

Over de bloemstukken op je bruiloft hoef je je ook geen zorgen te maken. Mooie winterse bloemen en planten met een warme rode of groene kleur zullen op jouw bruiloft niet misstaan. Ook een kerstboom kan zeker niet ontbreken op jullie bruiloft. Misschien plaats je er wel drie of vier. Dit is een geweldige toevoeging op jullie trouwfoto’s, zeker wanneer je de dresscode ook lekker winters maakt.

Dresscode

Over die dresscode gesproken, die mag zeker niet ontbreken aan de bruiloft. Maak het gezellig met heerlijke warme truien of juist chic met pakken en galajurken. Je kan eigenlijk ook hier weer alle kanten op. Het voordeel voor je gasten is dat de winkels volhangen met feestkleding in de maand december.

Entertainment

Entertainment op je bruiloft is altijd een moeilijk dingetje, hoe doe je dat nou goed? Met een kerstbruiloft hoef je niet lang na te denken over het entertainment. Huur een echte kerstman in waarmee je op de foto kan, die verhaaltjes vertelt en cadeaus uitdeelt. Dit is voor je volwassen gasten heel tof, maar ook de kinderen zullen hier zeer van onder de indruk zijn. Verder kun je het kerstgevoel ook lekker doorzetten, door bijvoorbeeld leuke spelletjes te doen.

Familie en vrienden

Kerst komt uiteindelijk altijd weer neer op samenzijn met je familie en vrienden. Jullie bruiloft is een mooi moment om je vrienden en familie te bedanken voor alles. Heerlijk samen genieten van het eten, elkaars gezelschap, het entertainment en natuurlijk het feest. Een kerstbruiloft is het beste idee dat je ooit zal hebben, het maakt jullie bruiloft ontzettend uniek en de kerst voor jouw gasten en jezelf onvergetelijk!

Het lastige van een kerstbruiloft is wel om de juiste datum weten te prikken. Rond deze periode zullen veel mensen ook al andere verplichtingen hebben. Stuur de uitnodiging dus ruim op tijd en kies ook een datum die traditioneel niet populair is voor familiebezoek. Dus plan geen bruiloft op eerste of tweede kerstdag.Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties/lampionnen in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker