De ultieme bruiloftsgids voor mannen

Dat vrouwen gek zijn op het plannen en organiseren van een huwelijk is bekend, dat mannen hier net zo dol op kunnen zijn, is een stuk minder bekend. Toch kan een bruiloft plannen ook voor mannen ontzettend leuk zijn. Laat die jurk en bloemen maar aan de vrouw over, dan blijven er nog een aantal geweldige taken over voor jou. Welke taken dat dan zijn? Dit artikel staat bomvol taken die ervoor zorgen dat jij het weddingplannen makkelijk overleeft.

Heel veel eten

Wanneer je op zoek gaat naar het beste cateringbedrijf voor jullie bruiloft mag je heel veel hapjes proeven. Hoe meer bedrijven je afgaat, hoe meer hapjes en drankjes er zijn om te proeven. Maak dus lekker veel afspraken en maak er samen met je liefje een leuke dag van. Sta ook open voor alle ideeën die de cateraars jullie voorleggen, zo kom je nog eens voor aangename verrassingen te staan.

Rijden in je droomauto

Het uitzoeken van je droomauto is één ding, het rijden erin is nog veel geweldiger. Proefritten, in de auto zitten en er veel foto’s van maken. Of je het uiteindelijk kan betalen of niet, een proefrit maken mag natuurlijk altijd. Wanneer je uiteindelijke je favoriete auto gevonden hebt kun je er op de bruiloft ook nog eens van genieten. Dit is de dag waar jouw vriendin van droomde, maar jij net zo goed, eindelijk mag je in de auto rijden.

Het beste vrijgezellenfeest

Samen met je beste vrienden een dag/weekend of avond helemaal losgaan, nog één keer, althans dat wordt gezegd. Na je huwelijk kun je natuurlijk nog heel veel leuke dingen doen met je vrienden. Toch kun je deze avond feesten alsof het de laatste keer is en dit zo bont maken als je zelf wil (of zoals je vrienden dat willen). Laat je verrassen en geniet van ieder moment.

Een verlanglijstje samenstellen

Al die dingen die je al zolang wil kopen, maar er het geld niet voor had. Je kan een middag heerlijk gaan zitten voor je verlanglijstje. De kans is namelijk heel groot dat je het toch wel krijgt. Een heerlijk idee, nietwaar? Je nieuwe huis inrichten, sparen voor die droomreis of misschien wel een nieuwe laptop. Alles is mogelijk. Maak hier een gratis online verlanglijst.

De muziek uitzoeken

Wanneer je een echte muziekliefhebber bent is er niets leuker dan een goede playlist samenstellen. Dit is ook ontzettend moeilijk, omdat er zoveel goede muziek gemaakt is. Roep daarom af en toe je vriendin erbij om te vragen wat zij ervan vindt. Dit zijn bijvoorbeeld een aantal geweldige bruiloftsnummers.

Je partner gelukkig zien

Dit is natuurlijk het ALLERbelangrijkste! Tijdens het plannen van je bruiloft zijn er leuke maar ook minder leuke momenten. Soms zal de stress van het plannen jullie even teveel worden, maar over het algemeen is het een tijd van genieten. Je partner zal dolgelukkig zijn bij het uitzoeken van de kleding, bepalen van de locatie en gewoon iedere keer bij het besef dat jullie gaan trouwen. En zeg nou eerlijk, wat is er mooier dan je partner gelukkig zien?Gerelateerde producten

Bekijk alle bruidegom-en-bruidsjonkers in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker