Checklist trouwen - gratis bruiloft planner

Heb jij ook moeite met plannen? Of wil je gewoon rustig alles eens nalopen door middel van een handige bruiloft checklist? Wij geven je een slim overzichtt waardoor je zeker weet dat je niets vergeet op de mooiste dag van jullie leven.

Dankzij de weddingplannertools van TopTrouwen kun je zelf je wedding plannen, of als jullie een weddingplanner in dienst hebben, de planningstools gebruiken om jullie administratie op orde te houden. Wat je ook kiest, je houdt alles gewoon lekker zelf bij. Van achter je computer houdt je je budget in de gaten, maak je snel afspraken met je trouwfotograaf en ga je op zoek naar de leukste trouwlocaties. En dat alles met één druk op de knop. Je ziet tegelijkertijd hoe lang je bruiloft nog duurt, en hoeveel tijd je nog hebt voor het regelen van randzaken.

Van een afspraak voor de bruidstaart maken, de huwelijksreis regelen tot de reserveringen aan de catering doorgeven: de checklist is enorm veelzijdig. En mis je toch iets? Dan kun je heel simpel zelf je nieuwe checklistpunt toevoegen.

Printbare checklist

Wil je naast je online planning en budgetlijst ook een papieren versie van een checklist, zodat je daarmee kunt rondlopen/op kunt kliederen? TopTrouwen heeft een speciale checklist samengesteld die je direct kunt uitprinten en bewerken. Download hier de printbare checklist in Microsoft Word en download hier de trouwen checklist in Excel.

Tip: maak verschillende checklists. Bijvoorbeeld: één voor 6 weken van te voren, één voor drie weken van te voren, één voor een week van te voren en één voor de grote dag zelf. To-do lijstjes werken het makkelijkste wanneer je veel dingen moet regelen. Vergeet niet: houdt het overzichtelijk! Anders zie je door de bomen het bos niet meer. 

Nog handiger: online bruiloft checklist

  1. Begin op deze pagina: https://www.toptrouwen.nl/gratis-wedding-planner
  2. Vul je gegevens en je trouwdatum in en je kunt direct aan de slag!
  3. TopTrouwen genereert automatisch een planning voor je. Op deze checklist staan verschillende kostenposten aangeduid. Als je je eigen budget invult, kun je direct zien hoeveel bruidsparen gemiddeld besteden. Natuurlijk kun je je budget naar eigen inzicht verdelen.
    Tip: neem altijd een ruim budget, zo kom je aan het eind van de streep nooit voor verrassingen te staan. TopTrouwen maakt budget suggesties op basis van de planningen van bruiden die jou zijn voorgegaan, zo krijg je meteen een idee wat er gemiddeld aan ieder bruiloftonderdeel wordt uitgegeven.
  4. Je ziet in totaliteit hoeveel taken er nog open staan, hoeveel dagen er nog zijn tot de bruiloft. Zo vergeet je dus niets meer!

Daarnaast kun je tegelijkertijd ook een online gastenlijst aanmaken, een verlanglijst samenstellen en een eigen trouwwebsite bouwen inclusief een eigen gastenboek. Op TopTrouwen vind je alles in één: super handig voor alle bruidsparen-to-be.

Tip: Geef de inloggegevens van je account ook aan je ceremoniemeester en getuigen, zo kunnen ze precies zien waar je mee bezig bent. Ook zij kunnen in een handomdraai aanpassingen doen of suggesties voor bedrijven doorgeven.
Als je dit doet: gebruik voor de veiligheid een uniek wachtwoord speciaal voor jouw TopTrouwen account en dus niet jouw gebruikelijke wachtwoord.

 

Checklist volgen

Online weddingplannen was nog nooit zo handig! Zorg daarom dat je je ook aan de planning houdt. Op onze site kun je precies zien hoe lang je nog hebt om alles te regelen. Stel ruime data in, zodat je nog tijdig aanpassingen kunt doorvoeren.

Bruiloft gastenlijst aanmaken

  

Bewaak je trouwplanning

Bruiloft budget en details

En nog vele andere handige tools!

Naar de planningtoolsGerelateerde producten

Bekijk alle uitnodigingen-kaarten/trouw-uitnodigingen in de trouwshop


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker