De laatste trends op het gebied van trouwfotografie

Bruiloftsfoto’s zijn tijdloos maar toch zijn er wel ieder jaar weer nieuwe trends op het gebied van fotografie op bruiloften. Ook voor 2017 zijn er weer een aantal trends die je zeker niet aan je voorbij mag laten gaan wanneer je komend jaar in het huwelijksbootje stapt.

Zwart-wit foto’s

Zwart-witfotografie is weer helemaal in komend jaar. De foto’s zijn niet alleen tijdloos, ook maakt zwart-wit alle oneffenheden gemakkelijk onzichtbaar. Het heeft dus meerdere voordelen om voor deze ‘ouderwetse’ manier van fotograferen te kiezen. Hoewel het niet ieders smaak is, zijn zwart-wit foto’s ontzettend klassiek en staan ze overal in huis prachtig. Je kunt ook een mix maken van zwart-wit en kleurenfoto's, best of both worlds!

Photoshoot bij de verloving

De verloving wordt steeds belangrijker, omdat dit uitgebreid gedeeld wordt op social media. Foto’s maken tijdens de verloving is dan ook heel origineel en leuk om te laten doen. Het moment waarop jij je liefje ten huwelijk vraagt zorgt voor unieke foto’s. Daarnaast kiezen ook veel koppels ervoor om een photoshoot te doen wanneer zij verloofd zijn om aan hun vrienden en familie aan te kondigen dat zij gaan trouwen.

Trash the dress

Deze is wel heel riskant, je moet veel lef hebben om aan deze hype mee te doen. Momenteel is het een hype om na je bruiloft je bruidsjurk helemaal kapot te maken. Dit kan door verf, door ermee in het water te gaan of bedenk zelf een creatieve manier om je trouwjurk aan gort te helpen.  Het resulteert wel vaak in uitbundige en memorabele foto's. Maar het is niet heel eco-friendly natuurlijk.

Moderne trouwfoto’s

Ook dit is een gewaagde manier om jezelf vast te leggen op je bruiloft. Met modern wordt bedoeld dat je creatieve foto’s laat maken, bijvoorbeeld zonder hoofden erop of foto’s van kleine details. Het is hiervoor aan te raden om een fotograaf in te huren die bekend is met deze nieuwe vorm van fotografie, anders kan het minder mooi uitpakken.

Vintage

De grootste trend van de afgelopen jaren zet zich ook in 2017 weer door. Vintage is hipper dan ooit. Vintage kent veel vormen, het kan gaan van een vintage themabruiloft, waardoor je niets aan de fotografie hoeft te veranderen, maar ook met de fotografie kun je flink aan de slag wanneer je het graag vintage wil houden. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van polaroidcamera’s waar de foto direct uit het apparaat komt, maar ook door een fotograaf in te huren die werkt met oudere camera’s. Dit zorgt gegarandeerd voor originele en mooie foto’s.


Hoe waardeer je dit blog? Waardering:
De laatste trends op het gebied van trouwfotografie: 10 / 10 op basis van 1 stem(men)
  Stem nu

Gerelateerde producten

Bekijk alle foto-en-video/wegwerpcameras in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker