De beste nummers voor de openingsdans

Het is zover. Jij mag je partner je man of vrouw noemen. Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven en beloftes verteld. Nu het ceremoniële gedeelte achter de rug is, is het tijd voor het leukste gedeelte, het feest. Te beginnen met de eerste dans. Maar wat zijn nu de beste nummers om jullie vers bezegelde liefde te vieren?

Het ligt er natuurlijk maar net aan welk muziekgenre jouw favoriet is, maar er zijn van die nummers die bij iedereen goed in de smaak vallen. Dan slaan we voor nu wel even de Whitney Houston's over, want die hebben we inmiddels vaak genoeg gehoord.

1. Frank Sinatra - Come fly with me

Het is dan misschien niet de meest originele song, maar sommige klassiekers blijven goud waard. Frank wist als geen ander hoe je het best het hele publiek, maar met name jij en je partner, in een fijne roes krijgt. Vergeet heel even de hele entourage om je heen en geniet van elkaar. 

2. Backstreet boys - As long as you love me

Wil je de hele zaal aan het zingen krijgen? Dan is een 'gouwe ouwe' zoals deze een goede keus. En, tussen al het gezang door, zit ook nog een mooie betekenis. Eén ding is zeker: Gezelliger kun je je nieuwe status als man of vrouw van niet vieren. 

3. Chef'special - In your arms

Omdat het gewoon een erg romantisch en één van de mooiste nummers van de laatste tijd is. Daarnaast ook nog de uitgesproken kans voor je gasten om lekker mee te dansen. 

4. Ed Sheeran - Shape of you

Voor als je erg sexy tegen je partner aan wilt dansen zonder dat het ordinair wordt. Het nummer vraagt er immers om. 

5. Blof - Dansen aan zee

Eentje van Hollandse bodem. Heerlijk schuifelen tegen jouw lief aan en genieten van één van de mooiste Nederlandse liedjes. Ook voor je gasten erg leuk ideaal, want mochten ze geen zin hebben om zelf de dansvloer op te gaan hebben ze wel nog mooie muziek om naar te luisteren. 

6. Beyoncé ft. Jay-Z - Crazy in love

Wil jij je man eens goed laten genieten? En heb je veel lef? Ga dan Beyoncé achteraan en gooi die heupen los. Met Crazy In Love vertel je je man meteen hoe gek je op hem bent én verwen je hem goed. Dat vindt hij zeker weten erg leuk en zal hij nooit vergeten! 

7. Live - They stood up for love

Romantischer dan dit wordt het niet. Deze dag is voor jullie twee en daar draagt dit nummer perfect aan bij. Een slowdance op dit nummer is een fijne manier om eens goed van elkaar te genieten.  Maak je even geen zorgen om de bruiloft zelf maar kijk je partner recht in de ogen en laat hem of haar goed voelen hoeveel je van de ander houdt. 

8. The Beach Boys - God only knows

Deze heeft geen uitleg nodig, toch? 

Er zijn genoeg originele nummers om de liefde tussen jullie twee te vieren. Heb je zelf nog andere suggesties? Voeg hier jullie favoriete nummers toe.Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties/lampionnen in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker