Originele bruidsthema's

Een bruidsthema wordt steeds populairder. De voorheen met name Amerikaanse traditie is inmiddels ook naar ons land overgewaaid. Met grote gevolgen voor de bruiloften. De reguliere bruiloften zijn momenteel in de minderheid. De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor een themabruiloft. In deze blog vind je vijf pakkende thema's waardoor jouw bruiloft er één wordt om nooit te vergeten. Voor jou en voor je gasten. 

Disney-bruiloft

Als we iets van Disney kunnen leren, is het wel hoe je een bruiloft moet aanpakken. Disney weet als geen ander hoe je een echt feestje bouwt. Dat begint natuurlijk bij de jurk, die oogverblindend moet zijn. Een echte baljurk met veel diamanten is een must. De locatie moet omgeven worden met bloemen. Rozen zouden bijvoorbeeld een goede optie zijn. Daarnaast wordt op A Whole New World van Aladdin de openingsdans gedaan. Romantischer dan dit wordt het niet. En, hoewel we het misschien niet allemaal toegeven, worden we stiekem allemaal blij van een beetje Disney. 

Vegas-bruiloft

Dit is hét thema voor degene die van een echt feestje houdt. Een voordeel van dit thema is dat het gemakkelijk te realiseren is en niet duur hoeft te zijn. Daarnaast is het erg vermakelijk voor de gasten. Huur een aantal casinospellen in en speel met (of tegen!) jouw geliefde om nog een paar extra centjes bij te verdienen. En na het gokken wordt de dansvloer onveilig gemaakt. Let op: dit feestje gaat door tot in de vroege uurtjes! 

Boeren-bruiloft 

Een oude klassieker die het nog steeds erg goed doet. Een bruiloft in de open lucht geeft altijd net iets extra's en daarom is het boerenthema nog steeds erg romantisch. Ga samen met de gasten buiten picknicken en versier de locatie met stro en andere boerenonderdelen. Rood-wit geblokte kleedjes op de tafel en genieten maar! 

Harry Potter-bruiloft

Alleen voor de echte liefhebber natuurlijk. Harry Potter is weer helemaal in en daarom kun je zonder enige gêne jouw eigen Zweinstein nabouwen. Hoe je dat het best doet? Door in plaats van een grote taart allemaal kleine cupcakes maakt met een eigen thema. Eentje met het litteken van Harry, de ander met een toverstok erop, weer een ander met een heksenhoed et cetera. De ruimte moet vol met kaarsen staan -het liefst die via touwtjes aan het plafond hangen- en als act is een goochelaar natuurlijk onmisbaar. Het leuke van dit thema is dat ook kinderen zich perfect vermaken op jouw bruiloft. 

The Great Gatsby-bruiloft

Groots, groter grootst. Dat is de beste omschrijving van een Great Gatsby bruiloft. Deze bruiloft is niet zomaar een bruiloft, maar een heel evenement. De hoofdkleuren zijn goud en rood en van jouw jurk kunnen de meeste vrouwen alleen maar dromen. De mannen genieten van een goede sigaar en een cognac, terwijl de vrouwen de champagneflessen buitmaken. Deze bruiloft is een écht feest. 


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu

Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker