De voor- en nadelen van make-up op je bruiloft

De voordelen van wel make-up dragen

Allereerst wat voordelen van het dragen van bruidsmake-up.

Je bent knapper

Helaas maar waar, je ziet er een stuk frisser uit wanneer je een laagje make-up op je gezicht aanbrengt. Wanneer je het door een visagist laat doen zal je er helemaal prachtig uitzien.

Mooier op foto’s

Op foto’s zie je er een stuk beter uit wanneer je make-up draagt. De belichting is veel mooier op make-up en je hebt een meer open blik.

Je ogen lijken groter

Een ander bijkomend voordeel van make-up is dat je ogen veel groter lijken dan zonder make-up. Dit komt natuurlijk door de kleuren en de mascara op je wimpers.

Het past bij je outfit

Tenzij je een hippiebruiloft geeft, dan niet. Maar de make-up past over het algemeen heel goed bij de look van een bruiloft. De grote jurk en mooie sieraden, daar kan make-up toch haast niet aan ontbreken?

Het is gewoon leuk

Los van de bovenstaande voordelen is het gewoon ontzettend leuk om lekker te tutten voor de spiegel. Ook de voorpret is een groot voordeel van make-up. Welke make-up past het beste bij mijn look? En waar kan ik dit vinden? Wat een enthousiasme kun je van make-up krijgen!

Geen stress

Make-up neemt heel wat stress weg voor je bruiloft. Ieder pukkeltje of plekje op je gezicht is geen enkel probleem. Het wordt toch weggehaald.

De voordelen van geen make-up dragen

Make-up dragen op je bruiloft kent ook heel wat nadelen, dit zijn er meer dan je denkt.

Beter voor de huid

Natuurlijk is het gewoon beter voor de huid om geen make-up te dragen. Met dit middeltje verstop je jouw poriën namelijk enorm. Dit is natuurlijk maar een klein nadeel, want het gaat immers maar om één dagje.

Scheelt veel geld

Geen make-up dragen op je bruiloft is heel duur. Niet alleen betaal je voor de make-up, maar ook de visagist moet opgetrommeld worden. Dan hebben we de oefensessies nog niet eens meegerekend.

Origineel

Wanneer je besluit geen make-up te dragen ben je in ieder geval erg origineel, want bijna alle vrouwen dragen make-up op hun trouwdag. Je laat daarnaast zien dat je zelfverzekerd bent en je niet schaamt voor je echte uiterlijk.

Mooier op foto’s

Voor jezelf is het mooier om make-up te dragen op je trouwfoto’s, voor je man is dit echter niet zo. Wanneer je heel veel make-up draagt kan het lijken alsof je man een nogal ‘kaal’ gezicht heeft. Zo haal je alle aandacht van hem weg. Geen make-up is dus een mooie oplossing. Of je besluit natuurlijk om hem ook een klein laagje te geven en dan verkoop je het gewoon aan hem: "deze foto's ga je de rest van je leven zien, dan wil je er toch per-fect opstaan?"Gerelateerde producten

Bekijk alle accessoires in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker