De beste plekken om je partner ten huwelijk te vragen op Valentijnsdag

De dag van de liefde komt er weer aan en de kans is groot dat er weer heel veel mensen een huwelijksaanzoek gaan krijgen. Misschien denk je dat het wat afgezaagd is, maar Valentijnsdag heeft gewoon iets magisch. Als je jouw partner tijdens deze dag ten huwelijk wil gaan vragen kun je het het beste op een van deze romantische plekken doen.

Lekker thuis

Tuurlijk kan je ook boven op een berg of midden in een rivier gaan staan om je liefje ten huwelijk te vragen, maar waarom eigenlijk? Het kan thuis net zo mooi zijn in jullie vertrouwde omgeving en bestaande liefdesnest.

In haar ouderlijk huis

Het lijkt wat saai, maar dat is het zeker niet. Het ouderlijk huis heeft een grote betekenis voor veel mensen. Jouw vriend(in) heeft hier veel meegemaakt, misschien heb je haar wel leren kennen toen zij nog hier woonde.

Op het strand

Weer of geen weer, het strand is een mooie plek om je liefste ten huwelijk te vragen. Pas wel op dat de wind je ring niet wegblaast.

Jullie favoriete hotel

In een hotel gebeuren altijd spannende dingen. In jullie lievelingshotel hebben jullie vast al genoeg meegemaakt. Leuke gelegenheid om weer eens een weekendje weg te gaan.

Op vakantie

Gaan jullie heel toevallig weg met Valentijnsdag? Dan denkt je partner waarschijnlijk dat je al helemaal vergeten bent dat het Valentijnsdag is. Niets is natuurlijk minder waar…

Jullie favoriete restaurant

Lekker uit eten gaan is iets wat ieder stel graag doet. Doordeweeks uit eten is nog leuker dan in het weekend, omdat je er dan de hele dag naar uit kan kijken. De echte verrassing komt natuurlijk pas na het eten.

De plek waar jullie voor het eerst gekust hebben

Weet je nog waar dit was? Natuurlijk moet het wel een klein beetje romantisch zijn. Ergens in een vieze steeg of club kan natuurlijk niet. Mocht het wel op een mooie plek zijn dan is dit een heel romantisch idee.

De plek waar jullie elkaar ontmoet hebben

Ook weer zo’n mooie. Haal de tissues er maar alvast bij want er zullen zeker wat tranen vallen. De emotionele herinneringen van de verkeringstijd kunnen snel terugkomen op deze plek. Zorg dat je in je aanzoek ook de betekenis van juist die plek aanhaalt!

Op een dak

Een dak is geweldig om je partner ten huwelijk te vragen, je hebt er alles: een mooi uitzicht, de zon, veel rust en neem ook een flesje wijn mee (en een dikke trui).

Op een boot

Wanneer je partner geen last heeft van zeeziekte is een huwelijksaanzoek op een boot een mooi idee. Vooral wanneer de zon ondergaat is dit een echte aanrader.
Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker