Zo blijven jullie in shape na de bruiloft

Je bent waarschijnlijk al meer dan eens gewaarschuwd: na je bruiloft zal je wel flink wat kilo’s aankomen. Dit kan inderdaad gebeuren, het samenwonen, druk met werk enzovoort. Een zak chips op de bank of een pizza bestellen kan zo makkelijk zijn. Met deze handige tips blijven jullie ook na de bruiloft helemaal in shape.

Planning is alles

Een goede planning is overal belangrijk, op je werk, met je geld, met je vrienden. Wat echter vaak vergeten wordt is het plannen van je maaltijden en boodschappen. Wanneer jullie het allebei druk hebben is de keuze voor een slechte maaltijd erg snel gemaakt. Wanneer je inplant wat je de hele week gaat eten kun je aan het begin van de week alle boodschappen halen. Zo heb je gezonde dingen in huis en is het zonde om toch wat te bestellen. Een ander bijkomend voordeel is dat je niet meer elke dag in de rij bij de kassa hoeft te staan.

Samen wandelen

Als jullie in het weekend even niets te doen hebben, ga dan lekker naar buiten. Wanneer je eventjes buiten geweest bent voel je je al gauw een stuk beter. Daarnaast hebben jullie de tijd om lekker wat te praten én is het ook nog een hartstikke goed om aan je dagelijkse beweging te komen. Een grote win-win situatie dus.

Vier de liefde

Jullie zijn net getrouwd en dat zou juist een reden moeten zijn om niet aan te komen. Vier de liefde samen, ga vaak samen naar bed, dit is goed voor je humeur en voor je lichaam. Het is namelijk een flinke sport die toch geen moeite kost. Verder kan je natuurlijk ook samen dansen in de woonkamer, zet jullie favoriete nummer op en pak elkaar bij de hand. Ook met zoenen verbrand je de nodige calorieën en het is, net als seks, goed voor je humeur.

Wees elkaars personal trainer

Een ander groot voordeel van getrouwd zijn is dat je meteen een personal trainer hebt. Toen je nog wilde afvallen zonder je partner had je niemand naast je die je kon aanmoedigen. Nu is je partner er altijd en kan deze je ook altijd aansporen of weerhouden van fouten. Maak samen afspraken over de doelen die jullie willen bereiken, dan kan het bijna niet meer fout gaan. Je kan bijvoorbeeld een groot bord ophangen in huis en daar schrijf je op wat voor goede dingen je die dag gaat doen. Bijvoorbeeld sporten, wanneer je dan niet gaat sporten kan je partner je aansporen dit wel te gaan doen. Natuurlijk moet dit niet vervelend worden, ken dus wel je grenzen.







Gerelateerde producten

Bekijk alle accessoires/bruidsboeketten in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker