Wat draag je tijdens een winterbruiloft?

De meeste bruiloften vinden plaats in de lente of de zomer. Toch is trouwen in de winter ook ontzettend leuk. Wanneer jij een van de gelukkigen bent die gaat trouwen in de winter heb je waarschijnlijk wat moeite met het vinden van de juiste outfit. Gelukkig zijn hier een aantal tips voor het kiezen van de perfecte outfit.

Kleur

Een winterbruiloft is bij uitstek een geschikte plek voor een gekleurde jurk. De donkere winterdagen maken het erg makkelijk om voor een donkerdere kleur te gaan. Toch maak je veel meer indruk wanneer je voor felle chique kleuren gaat. Ook een witte jurk kan erg mooi zijn, maar wanneer het sneeuwt is een gekleurde jurk ook ontzettend gaaf. Bijvoorbeeld lichtblauw of nog gekker, oranje!

Goede kwaliteit

In de winter is het, meer dan in de zomer, belangrijk om een jurk te kiezen van de juiste kwaliteit. Het is koud dus je moet goedgekleed zijn. Wanneer je een dunne jurk hebt is de lol er snel vanaf en dat is zonde van de mooie dag. Daarnaast zal je best lang buiten moeten staan tijdens de shoot dus probeer een goede kwaliteit jurk te vinden.

Laagjes

Een jas is erg makkelijk mee te nemen naar een koude winterbruiloft. Toch kun je hem beter thuislaten. Het is zonde van je prachtige jurk wanneer je er de hele dag een saaie jas overheen hebt. Wat je wel kan doen is een speciale jas kopen die bij je bruidsjurk past, deze zijn echter wel aan de prijs. Een andere oplossing is het dragen van bolero’s en vestjes bijvoorbeeld met nep bont. Deze zijn in veel mooie varianten te krijgen bij de bruidswinkels.

Thermo-ondergoed

Tja, erg sexy klinkt het niet maar eigenlijk kun je niet zonder. Thermo-ondergoed is erg belangrijk bij een winterbruiloft, zo voorkom je  dat je staat te klappertanden. Op het moment dat de huwelijksnacht gaat beginnen moet jij je natuurlijk even snel omkleden.

Goede panty

Of je nu een lange of een korte jurk draagt: zorg ervoor dat je een goede panty draagt. Wanneer je een lange jurk draagt heb je geluk, niemand ziet je benen dus je kan een goede thermo-panty dragen. Wanneer je een korte jurk hebt kun je het beste een huidskleurpanty dragen. Niemand ziet dat dit een panty is en een voordeel hiervan is dat je meteen een zomers tintje hebt.Gerelateerde producten

Bekijk alle accessoires in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker