De checklist voor bruidsmeisjesjurken

Het hele internet staat vol met artikelen voor de bruid. Allemaal leuk en aardig, maar ook de bruidsmeisjes hebben wat houvast nodig. Ben of ken jij een bruidsmeisje die over een paar maanden moet shinen op een bruiloft? Dan is deze checklist een échte aanrader. Dus print ‘m lekker uit, schrijf het op in je agenda of onthoud het gewoon. Doe er je voordeel mee.

Nog 6 maanden

Vraag bij de getuige of bruid na wat het thema gaat worden van jullie jurkjes. Dan kan je er alvast eens over nadenken of nog beter: uren op het internet rondstruinen opzoek naar leuke jurkjes. Als je dan toch bezig bent is het ook aan te raden om alvast even te gaan kijken bij een winkel. Vraag hier of jullie opgemeten kunnen worden, dat scheelt veel tijd bij het bestellen.

Nog 4 maanden

Zorg dat je nu een beetje afgebakend hebt welke jurken jullie willen op de bruiloft. Denk hierbij aan de vorm of aan de kleur van de jurken. Laat iedereen vervolgens stemmen welke jurken jullie het allermooist vinden. Als jullie er niet uitkomen haal dan de verkoopster erbij, wat vindt zij het mooiste staan bij jullie? Bestel daarna de jurken in de juiste maten.

Nog 3 maanden

Ga vast nadenken over de schoenen die het beste onder deze jurk passen. Deze hoeven jullie natuurlijk niet allemaal hetzelfde te kopen, maar het is wel handig om even na te vragen aan de rest of het een beetje matcht. Controleer ook of jullie alle rekeningen hebben betaald of hebben ingediend bij de bruid.

Nog 2 maanden

Zorg ervoor dat jullie allemaal jullie schoenen gekocht hebben en begin met het inlopen. Ook controleer je even of iedereen alle accessoires gekocht heeft en dat deze ook matchen. Ook niet onbelangrijk: zijn jullie jurken inmiddels binnen? Zo niet, bel dan even naar de winkel wanneer deze binnen zullen komen.

Nog 1 maand

Deze maand is lekker rustig wat betreft jullie jurken: jullie hoeven er alleen voor te zorgen dat alles is afgerond. De jurken horen nu te passen, misschien doe je nog één fitting maar dan is het klaar.

Nog 1 week

Het begint steeds dichterbij te komen. Nu is het de tijd om ervoor te zorgen dat iedereen de jurken zonder kreukels thuis heeft liggen. Check ook nog eens of de schoenen ingelopen zijn en of deze wel lekker lopen.

De bruiloft

Eindelijk is het zover! Geniet lekker van het make-uppen en van je mooie jurk. Ook kun je nog eventjes oefenen met je medebruidsmeisjes voor de foto en niet te vergeten: als je de jurk aantrekt, wees dan voorzichtig.Gerelateerde producten

Bekijk alle sieraden in de trouwshop


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker