Favoriet

10 manieren om je buitenbruiloft intiemer te maken

Een buitenbruiloft klinkt heel romantisch, maar daar moet je wel wat voor doen! Zo heb je te maken met de enorme ruimte en omdat er geen overkapping is lijkt het alleen maar groter. Gelukkig zijn er veel manieren te bedenken om ervoor te zorgen dat je buitenbruiloft erg intiem zal worden.

1. Hang grote én kleine decoraties op

Door decoraties van verschillende grootten op te hangen creëer je een gezellig effect. Misschien vind je het iets te rommelig, maar als je het goed doet dan is dit juist erg mooi en warm.

2. Hang lampjes op boven de tafel

Ga je buiten dineren? Overweeg dan om lampjes op te hangen boven de tafels. Zo krijg je een romantisch effect. Je kan diverse soorten lampjes ophangen met kleurtjes of zonder kleurtjes.

3. Decoreer het pad

Het pad waar je over moet lopen kun je wat opleuken met decoratie. Op die manier maak je het pad meteen warmer, en een stuk feestelijker. Gebruik een loper of plaats fakkels of bloemen langs de weg.

4. Huur een locatie met een enorme boom

Wanneer je een locatie huurt met een grote boom met mooie bladeren maak je eigenlijk al een afdak. Hierdoor lijkt de locatie intiemer zonder dat je het hoeft aan te passen. Ideaal.

5. Maak een plek met bloemen

Ook al ben je al buiten, het is geen excuus om geen bloemen te kopen. Vraag een bloemist mee naar de locatie en laat hem of haar een plek inrichten voor de vrolijke en kleurrijke bloemen. Onmisbaar.

6. Verhoog het altaar

Wanneer je het altaar verhoogt maak je het voor de gasten makkelijker om naar je te kijken. Het zit er daarnaast ook een stuk mooier uit, en niet alsof je maar gewoon wat stoeltjes hebt neergezet. Jullie zullen nog meer in de belangstelling staan.

7. Bloemblaadjes, confetti of versiering langs het altaar

De weg naar het altaar is altijd heel mooi wanneer je buiten trouwt. Tussen de stoeltjes doorlopen kan nog mooier zijn wanneer jullie het opleuken met bloemblaadjes of confetti.

8. Maak gebruik van de natuur

Zoals bij punt 4 al duidelijk werd doet de natuur wonderen voor je locatie. Zo kun je met een weddingplanner kijken wat je waar het beste kan plaatsen. Vraag ook om foto’s van koppels die al eerder op jullie locatie trouwden, daar kun je veel inspiratie uithalen.

9. Wees origineel

Als je buiten trouwt moet je creatief zijn. Bedenk daarom nog wat andere originele dingen om jullie locatie intiemer te maken. Denk hierbij aan deuren, een ingang, doeken of zitzakken. Alles is mogelijk!

10. Lampionnen

Lampionnen zijn eigenlijk altijd een goed idee. Hang ze in de bomen of zet ze op de grond. Het zal hoe dan ook een romantisch effect geven.


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu
Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties in de trouwshop