Checklist voor bruiloftsieraden

Je trouwjurk, schoenen en het pak van je toekomstige man of de jurk van je toekomstige vrouw. Alles is geregeld. Zelfs je kapsel en make-up heb je al meerdere keren uitgeprobeerd. Maar vergeet ook zeker de sieraden niet, deze accessoires maken je look namelijk écht af. Met deze checklist ben je er zeker op tijd bij.

Nog 1 jaar

Nog een jaar voor je gaat trouwen. Je bent waarschijnlijk al wel ten huwelijk gevraagd, dus misschien heb je al een verlovingsring. Deze ring kun je de komende maanden vol trots dragen en laten zien aan al je vrienden en kennissen. Zorg er daarom voor dat je hem goed verzorgd en vooral niet kwijtraakt.

Nog 8 maanden

Ga op zoek naar de stijl waarin jij een trouwring wil kopen. Je gaat ‘m je hele leven dragen dus het is aan te raden om voor een tijdloos design te gaan. Ook is het belangrijk dat jullie de ring allebei mooi vinden.

Nog 7 maanden

Tijd om te kijken wat voor jurk je wil. Vanuit hier kun je kijken welke sieraden hierbij passen. Dat is een stuk makkelijker wanneer je een moodboard maakt of wat foto’s uitprint en laat zien aan je vrienden. Vinden jij en je partner de ring allebei mooi? Twijfel dan niet te lang, voor je het weet is de ring weg. Zorg ervoor dat je de juiste ringmaat hebt gemeten voor je de ring bestelt. Je kan dit het beste laten opmeten bij de juwelier. Je kan hier ook om advies vragen voor welk design het beste bij jouw hand past. Vind je het lastig om een ring te vinden voor je partner? Ook hier weet de juwelier meestal wel raad mee.

Nog 6 maanden

Wanneer je de jurk van je dromen gevonden hebt mag je eindelijk echt op zoek gaan naar je favoriete sieraden. Houd er wel rekening mee dat deze sieraden moeten passen bij je jurk, schoenen, make-up én bij je kapsel. Verder moet je gewoon lekker rond blijven kijken naar wat je mooi vindt.

Nog 3 maanden

Heb je de ringen nog niet helemaal afbetaald? Ga hier dan mee door. Pas ze nog eens, mocht je afgevallen zijn dan kun je de ring nu nog laten aanpassen. Iedere keer dat je jouw jurk gaat passen neem je de sieraden die je gekocht hebt mee. Zo kun je het totaalplaatje zien.

Nog 1 week

Maak je verlovingsring eens goed schoon zodat je er nog eventjes van kan genieten. Doe je sieraden aan die je al had, of leen je sieraden? Poets deze dan ook nog eventjes goed.

Nog 1 dag

Zorg ervoor dat je getuige te vertrouwen is én dat deze persoon de ringen heeft. Heb je een jongere ringdrager? Zorg dan dat je nep ringen hebt zodat je zeker weet dat je ze niet kwijtraakt tijdens de ceremonie.

De grote dag

Geniet van je mooie sieraden die stralen net zoveel als je lach. De eerste keer dat je jouw trouwring mag gaan dragen voor de rest van je leven. Een mooi moment.Gerelateerde producten

Bekijk alle sieraden in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker