Moet ik mijn trouwleveranciers uitnodigen voor het eten op de bruiloft receptie?

Het kan soms best lastig zijn om te bedenken wie er allemaal op je bruiloft mag komen. Laat staan bedenken wie van de mensen die tijdens de bruiloft werken er allemaal mogen blijven eten. Is dat nu eigenlijk de bedoeling? Of moeten deze mensen voor hun eigen maaltijd zorgen? Het is immers hun werk.

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk gewoon: ja. Het is wel de bedoeling dat je de mensen die werken gewoon uitnodigt voor het eten. Ook al betaal je ze voor hun dag, zij werken ontzettend hard om jouw bruiloft perfect te maken. Het is dan niet meer dan netjes om hen in ieder geval aan te bieden of zij mee willen eten. Het zijn namelijk behoorlijke werkdagen die zij moeten maken voor jouw bruiloft en dat kan niet op een lege maag en even naar een restaurant in de buurt gaan is vaak ook niet mogelijk.

Check bij het cateringbedrijf of je misschien korting kan krijgen voor het personeel. Veel bedrijven houden hier rekening mee in het arrangement. Vraag hen ook naar een speciale locatie waar deze mensen kunnen eten, zodat ze niet bij het diner hoeven te zitten en waar ze even kunnen rusten zonder gestoord te worden door de gasten.

Catering  Diner  Gasten  






Gerelateerde producten

Bekijk alle uitnodigingen-kaarten/trouw-uitnodigingen in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker