Een stedelijke versus een landelijke bruiloft

Het uitkiezen van je trouwlocatie kan erg lastig zijn. Zeker wanneer jullie allebei ergens anders vandaan komen. Komt de een uit de stad en de ander uit een dorp? Dan moet je gaan afwegen of je een stedelijke of een landelijke bruiloft wil. Wij reiken je de hand om er uit te komen!

Locatie

Stad: Een bruiloft in de stad kan soms moeilijk zijn, vooral met vervoer. Denk dus goed na of je dit kan regelen met alle gasten die komen. Het openbaar vervoer is dan weer wel ideaal in de stad. Ook zijn er veel hotels waar je goedkoop kunt verblijven.

Platteland: Met de auto kun je hier heel makkelijk komen maar met het openbaar vervoer een stuk minder makkelijk. Ook zijn er weinig opties in locaties, waardoor je op tijd zal moeten boeken. Een landelijke bruiloft is wel heel erg mooi voor op foto’s.

Schoonheid

Stad: De stad kan heel mooi zijn, maar is nu eenmaal net wat minder mooi dan het platteland. Het is er veel drukker en er is bijna geen natuur. Tenzij je een mooi park kunt vinden natuurlijk. Dat betekent niet dat de stad niet mooi is om in de trouwen, er zijn ook hier heel veel geweldige locaties die je bruiloft net wat moderner kunnen maken.

Platteland: Dit geeft een geweldig mooi traditioneel beeld. Het ruikt vaak heerlijk en zeker in de lente is het heel mooi om op het platteland te trouwen. Echte tijdloze schoonheid die je in de stad niet gauw zal vinden.

Uniek

Stad: Je vindt er geweldige huizen, een mooie klassieke bouw en schattige hotels. Wanneer je jouw stad een beetje kent, ken je vast wel de special plekjes uit de stad die toeristen niet zomaar kennen. Je hebt er dierentuinen, winkels en schattige restaurants.

Platteland: Waarschijnlijk heb je op het platteland ook een ruime keuze in waar je wil gaan trouwen. Zo heb je in veel dorpen kastelen, schuren en tuinen. Grote kans dat je deze helemaal naar je eigen zin mag aankleden.

Prijs

Stad: De prijs van de plek waar je gaat trouwen is zeer belangrijk, hierdoor weet je in een klap of het kan of niet. Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat je budget is, maar over het algemeen kun je in de stad overal wel terecht. Daarnaast kun je trouwen in welke stijl dan ook, want de stad eindeloze mogelijkheden in locaties en in eten.

Platteland: Ook op het platteland zijn de mogelijkheden ook eindeloos. Met een groot budget kun je eigenlijk alles doen. Wanneer je een minder groot budget hebt zijn er nog steeds voldoende opties, want er zijn schitterende buitenlocaties te vinden op het platteland.


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu

Gerelateerde producten

Bekijk alle uitnodigingen-kaarten/trouw-uitnodigingen in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker