Boho bruiloften

Boho bruiloften zijn ontzettend origineel en feestelijk bruiloftsthema. Wanneer je op zoek bent naar een thema dat losjes is, maar alsnog heel stijlvol. Je kan met dit thema ook lekker losgaan wanneer je fan bent van DIY. Je kan boho misschien wel het beste omschrijven als een soort festival/hippie kleding. En ja, dat kan heel stijlvol zijn.

De boho bruid

De look van de boho bruid is heel relaxed, met lange jurken, veel kant en bloemen. Ook de schoenen zijn super relaxed, mooie sandalen zijn al genoeg. Het haar van de bruid heeft een beachy-look en de make-up is naturel. De bruidsmeisjes dragen een soort zelfde stijl maar dan in een andere (zachte) kleur.

De boho receptie

De receptie is lekker casual, zonder al te veel poespas. Geen chique diners maar een relaxte en gezellig maaltijd. Een kampvuur is ook een goede optie wanneer je een boho bruiloft wil. Je kan leuke gekleurde kleedjes kopen om ’s avonds neer te leggen. Bij het vuur drinken jullie biertjes en eten jullie marshmallows. De muziek kan verschillen van alternatief naar wat meer discomuziek. Dit zorgt voor een fijne sfeer. Een photo booth is ook een leuke optie voor de receptie.

De boho decoratie

Bij een boho bruiloft wordt er vaak voor een landelijke locatie gekozen. Van een weiland tot een strand. Dit kun je zelf decoreren met bijvoorbeeld bloemen of andere leuke kleurrijke dingen. Vaak worden veren gebruikt als decoratie net als wilde bloemen en onkruid. Het licht dat je kunt gebruiken is gedimd en gelig. Kies bij voorkeur voor leuke sfeerlampjes of kaarsen en fakkels. Ook de trouwuitnodigingen kun je zelf maken uit eigen tuin.

De boho locatie

De trouwlocatie kan ontzettend romantisch zijn wanneer je in boho stijl besluit te trouwen. Waarom zou je je gasten in een saai hotel laten verblijven als ze ook gewoon kunnen gaan kamperen? En nee, niet zomaar kamperen: glamping! Dat is een luxe safaritent met een fijn bed en alles wat je nodig hebt. Maar dan toch met een soort campinggevoel.

Als je op zoek bent naar dat echte festival bruiloft gevoel, check dan ook deze festival bruiloft locaties.


Hoe waardeer je dit blog?
 Stem nu
Gerelateerde productenBekijk alle decoraties in de trouwshop