Favoriet

Geeft bellenblaas vlekken in je kleding?

Bellenblaas is een must op ieder feestje tegenwoordig. En dat is niet zo gek want het ziet er natuurlijk supertof uit. Toch moet je wel heel eventjes nadenken voor je besluit om deze schattige decoratiestukken te kopen. Het heeft namelijk ook wat nadelen. Maar geen zorgen, alle vragen en antwoorden staan hier op een rijtje.

Geeft bellenblaas vlekken in je kleding?

Als je niet voorzichtig omgaat met bellenblaas dan kunnen er inderdaad vlekken ontstaan. Dit komt omdat de bellenblaas gemaakt is van zeepsop. Dus een bel die op je kleding komt kan zorgen voor een vlekje. Wanneer je per ongeluk een flesje laat vallen, dan weet je zeker dat dit een flinke vlek gaat opleveren. Bellenblaas kan dus om het minste of geringste voor vlekken in je kleding zorgen.

Is er ook bellenblaas die speciaal voor bruiloften te gebruiken is?

Er bestaat inderdaad bellenblaas die onder het label ‘speciaal voor bruiloften’ te plaatsen is, ook wel bekend als Wedding Bubbles. Deze bellenblaas ziet er vaak ontzettend schattig uit. Je hebt verschillende designs, bijvoorbeeld hartjes, bruidstaarten of een champagneglas. Een decoratiestuk wat dus zeker niet misstaat op een bruiloft. Sterker nog, veel koppels kiezen ervoor om dit te kopen als leuk extraatje op de bruiloft. Helaas is het toch zo dat hier hetzelfde sop in zit als in andere bellenblaas. Daarom is het dus net als bij andere bellenblaas niet verstandig om dit te gebruiken op je bruiloft. Er wordt soms beweerd dat speciale bellenblaas een stof bevat waardoor er geen vlekken in de kleding komen. Dit is helaas niet de waarheid.

Hoe kan ik toch bellenblaas gebruiken zonder te knoeien?

Je kunt zeker bellenblaas gebruiken op een veilige manier. Zorg er in ieder geval voor dat je goed schudt van tevoren. Dit zorgt er namelijk voor dat je bellen krijg en zo min mogelijk spetters. Let natuurlijk wel op of je de verpakking goed gesloten hebt wanneer je begint te schudden. Verder is het type jurk dat je draagt ook afhankelijk van het aantal vlekken dat je kunt maken. Een jurk met een dikke absorberende stof zal wel wat druppeltjes aankunnen. Een gladde stof kan echter wel zorgen voor extra vlekken. Wanneer je bellen gaat blazen zorg er dan voor dat je deze zo ver mogelijk van je jurk vandaan houdt. Let ook op de kinderen om je heen, die kunnen ook behoorlijk spetteren. Tot slot kan een beetje bellenblaas echt geen kwaad. Probeer te genieten en een vlekje meer of minder, dat maakt echt niet uit.


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu
Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties in de trouwshop