Inspiratie voor bruiloftsdecoratie: bruiloft lint

Decoratie is onmisbaar op iedere bruiloft. Je maakt of kraakt je bruiloft hiermee. Zo is het zichtbaar op de foto’s, maakt het je bruiloft extra feestelijk, of juist niet. Lint is een geweldig decoratiestuk dat zeker niet mag ontbreken op je bruiloft. Check daarom snel deze geweldige mogelijkheden die lint te bieden heeft.

Op tafel

Je kunt de tafel prachtig aankleden met mooie linten. Wat dacht je van verschillende kleuren lint over de tafel verspreiden? Of de kleur van linten aanpassen op de kleur van de bloemen? Je kunt de tafel prima decoreren met lint. Het is een geweldig idee wanneer je geld wil besparen op dure decoratie en tafelkleden.

Gordijn van lint

Je kunt een gordijn van linten bestellen, dit is tegenwoordig weer ontzettend hip. Je kunt het stoer doen door dit bijvoorbeeld in een gouden kleur achter het podium te hangen, maar je kunt ook kiezen voor zachte kleuren. Zo heb je meteen een mooie muur waar je foto’s kunt laten maken en ziet het er geweldig uit op je bruiloft.

Strikken

Een andere manier waarop je lint kunt gebruiken is doormiddel van strikken. Deze kun je eigenlijk overal wel ophangen. Van de lampen tot de stoelen. Het geeft de locatie een net wat feestelijker maar ook liever uiterlijk. Hierdoor zal iedereen zien dat deze locatie helemaal is ingericht voor jullie bruiloft. Ook kun je de strikken op de borden neerleggen voor jullie gaan eten.

Kaartjes aan de boom

Wanneer je buiten trouwt is het heel schattig wanneer je kaartjes aan de bomen hangt. Het lint dat je gebruikt komt ook terug op andere plaatsen dus het zal er niet warrig uitzien. Op de kaartjes kun je leuke tekstjes hangen of enkele foto’s van jullie of jullie vrienden. Een schattige leuke decoratie.

Bij de bloemen

In je bloemstuk kun je het lint ook verwerken. Kies een kleur die niet vloekt bij het boeket. Verder kun je ook bij alle andere bloemen die op de locatie staan deze strikken en het lint gebruiken. Dit is een mooie manier van bloemen gebruiken op je bruiloft.

Aan de bedankjes

Om er een extra leuk bedankje van te maken kun je het lint gebruiken op de bedankjes. Bijvoorbeeld in het inpakpapier of om het bedankje zelf. Een hele creatieve manier die je bruiloft ook thuis weer terug laat komen.


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu
Gerelateerde productenBekijk alle lint in de trouwshop