10 leuke activiteiten voor de grote dag

Naast dansen, eten, drinken en trouwen doe je nog veel meer op een trouwdag. Je moet jezelf en de gasten natuurlijk wel kunnen vermaken. Er zijn zoveel leuke dingen te bedenken die je op de trouwdag kunt doen dat er een selectie is gemaakt van die tien leukste activiteiten voor op je trouwdag. Plezier gegarandeerd!

Een eigen kermis

Hoe gaaf is het om een eigen kermis te bouwen op je bruiloft? Je kunt het groots aanpakken door bijvoorbeeld een reuzenrad in te huren, maar je kan het ook klein houden met bijvoorbeeld een leuke glijbaan of draaimolen. De gasten zullen de dag van hun leven hebben.

Ouderwetse spelletjes

Welke spelletjes deed je vroeger als kind altijd? Spijkerpoepen en andere ouderwetse spelletjes zijn een leuk tijdverdrijf. Je zal helemaal dubbel liggen van het lachen en het zal voor iedereen hun jeugd weer eventjes terughalen. Ook leuk wanneer er kids aanwezig zijn.

Maak een arcade hall

Huur een aantal apparaten die je normaal gesproken alleen in een arcade hall tegenkomt. De gasten zullen zich als een kind in een snoepwinkel voelen en het levert ook nog eens geweldige kiekjes op.

Een springkussen

Mochten er kinderen op je bruiloft komen, zorg er dan voor dat je een springkussen klaar hebt staan. Naast dat de kinderen even al hun energie kwijt kunnen is het ook voor de gasten een leuke manier om even bij te komen van de serieuze ceremonie. Ook dit lever vaak geweldige foto’s op.

Rodeostier

Iedere gast moet een ritje maken op de rodeostier. Dit is hilarisch en het ziet er ook nog eens superleuk uit op een bruiloft. De winnaar krijgt een grappig cadeau als een cowboyhoed of een fles wijn.

Lachspiegels

Dit past ook wel in het kermisstraatje, maar het is een leuke manier om de gasten te vermaken. Zorg ervoor dat er een fotograaf bij aanwezig is en dat je ook zelf even in de spiegel gaat kijken.

Tafelvoetbal

Je kunt ook een tafelvoetbal of air hockey tafel huren. Veel gasten zijn bekend met dit spelletje en zijn ook behoorlijk competitief. Ook hierbij is het leuk om het winnende team een leuk cadeautje te geven, zo hebben ze extra motivatie om goed hun best te doen.

Popcorn of suikerspin

De foodtrucks zijn ook helemaal hip dit jaar. Huur een popcornkar, een suikerspinkraam of een ijskraam. Zeker in de zomer is het aan te raden om leuke trucks neer te zetten zodat de gasten lekker een hapje kunnen eten of drinken tussen het feesten door.

Pubquiz

Kies een quizmaster en stel vragen over de gasten en over het bruidspaar. Mix er ook nog wat algemene kennisvragen doorheen en je hebt een heerlijke mix met leuke vragen die het ijs écht kunnen breken. Dit is leuk om te doen wanneer de gasten elkaar nog niet zo goed kennen.

Photobooth

Een photobooth is een must op ieder feestje. Voor een paar honderd euro heb je er al een voor de hele dag. De gasten zullen de foto’s meteen mee kunnen nemen en ze waarschijnlijk ook delen op social media. Een hele leuke herinnering.







Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker