Zo zie je er fantastisch uit op je trouwfoto’s

Iedere bruid wil stralen, en waarschijnlijk ben je dan de afgelopen weken druk bezig geweest om een mooie huid te krijgen. Je bent naar de sportschool geweest en bent heel wat kilo’s verloren. Hoe dan ook, op het moment dat je trouwfoto’s gemaakt worden wil je niets liever dan er geweldig uitzien. Met deze tips zal je stralen op je trouwfoto’s.

Wees spontaan

Een geposeerde foto is nou eenmaal niet zo mooi als een spontane foto. En natuurlijk moeten er ook geposeerde foto’s gemaakt worden, maar die zijn vaak een stuk stijver dan de spontane. Zorg ervoor dat je grappige oom in de buurt is om af en toe een grapje te maken of zorg ervoor dat je om je partner moet lachen.

Kies een fotograaf die je kent

Heb je al eens eerder een fotoshoot gedaan? Bijvoorbeeld toen je verloofd was? Deze fotograaf kan je helpen om je wat meer op je gemak te voelen. Ook kent deze fotograaf je al langer en weet hij wat jullie wensen zijn. Een grote aanrader wanneer je mooi op de foto wil.

Negeer de camera

Hoe moeilijk het ook is, probeer de camera zoveel mogelijk te negeren. Richt je aandacht in plaats daarvan op je partner. Dit levert niet alleen spontanere foto’s op, ook zullen het échte verliefde foto’s worden. Het negeren van de camera is dan ook een belangrijke tip.

Knijp je ogen niet samen

Een zonnetje op je bruiloft is natuurlijk hartstikke leuk, maar voor de foto’s is het een beetje jammer. Een handige truc hierbij is om een paar seconden in de zon te kijken voor je op de foto moet. Hierna zullen je ogen snel gewend zijn en kun je recht vooruitkijken zonder te knijpen.

Vraag om eerlijke feedback

Ben je bang dat je haar verkeerd zit? Of dat je jezelf niet mooi vindt vanuit een bepaalde hoek? Vertel dit dan eerlijk aan de fotograaf. Dan kan deze hier rekening mee houden en je er ook op wijzen wanneer je je houding moet veranderen.

Visagist

Wil je echt heel mooi en perfect op de foto staan, zorg er dan voor dat er een visagist in de buurt is. Net als bij een echt fotoshoot zal deze dan assisteren.Gerelateerde producten

Bekijk alle foto-en-video/wegwerpcameras in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker