Bruilofttrends van 2018

Misschien weet je nog niet goed hoe jullie trouwoutfit eruit moet komen te zien. Het is daarbij belangrijk dat jullie dit goed op elkaar afstemmen, maar misschien willen jullie ook rekening houden met de laatste trends. Trouwen doe je immers in stijl. Wij hebben de grootste trends van 2018 voor je op een rijtje gezet.

Voor de bruid die van elegantie en sensualiteit houdt, is 2018 hét jaar! De V-hals is komend jaar razend populair. Wil je dit verder doorvoeren? Ook een diepe uitsnede bij de rug blijft populair. We zien bij deze modellen veel afwerkingen met kant. Dit kant zien we ook terugkomen in de doorkijkjurken die in 2018 een leidende trend zijn. Als je voor een gewaagde jurk wil gaan, is de doorkijkjurk jouw droomjurk.

Capes

Ook voor de bruiden die iets meer om het lijf willen, zijn er passende trends. Waar we jaren in de ban zijn geweest van sluiers, doen nu capes een intrede in de bruidsmodewereld. Je kan het je zo gek niet bedenken of ze hebben er een cape bij bedacht. Misschien wil je een cape die op je middel valt of juist een tot aan de grond. Met kant of doorzichtig? Een cape geeft jouw look een Middeleeuwse uitstraling, leuk als jullie dit thema willen meegeven aan jullie bruiloft. Kom als echte jonkvrouw, met paard en wagen, aan bij jullie trouwlocatie. Gaan jullie voor een winterse bruiloft? Kijk dan eens naar een cape met bond.

Mouwen

Weet je al of je een jurk met of zonder mouwen wil? Mouwen komen helemaal terug in 2018 en ze zijn er in verschillende varianten. Misschien wil je korte mauwen met een subtiel kanten randje of wil je opvallen met pofmouwen of juist een mouw aan een kant? Het is dit jaar allemaal mogelijk want de designers gaan helemaal los op de mouwen. Een echte trend: de kapmouwen. Deze mouwen zitten strak om de arm en lopen bij jouw onderarm uit tot grotere mouwen.

Bling bling

Willen jullie groots uitpakken en staan jullie bekend als een uitbundig stel? Dan passen jullie helemaal bij de bruismodetrends van 2018. Bling bling, in alle soorten en maten, komt prominent voor op de jurken van komend jaar. Dit zien we ook terug in de accessoires en in de bruidskapsels. Leuk als jullie een themabruiloft met veel bling-bling op de planning hebben staan. In 2018 mogen jullie lekker over de top gaan. Dat zien we ook terug in de pakken van de bruidegom. De glimmende stoffen zijn helemaal terug van weggeweest en geven een luxe uitstraling aan de outfit.

Online bestellen

Een andere trend die steeds populairder wordt, is het online bestellen van trouwkleding. Door de prijs kan dit soms aantrekkelijk zijn, maar het is belangrijk om trouwmode altijd te passen. Vaak willen jullie nog wat aan laten passen of valt de kleding niet zoals op de foto. Ook de kleur en het model kan in het echt tegenvallen. Wij raden jullie daarom aan om altijd gebruik te maken van het deskundige advies van verkopers. In onze bedrijvengids vind je deskundige leveranciers van trouwmode.






Gerelateerde producten

Bekijk alle accessoires in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker