20 romantische films die je moet kijken voor je gaat trouwen

Wanneer je gaat trouwen is er niets leuker dan heel de dag fantaseren over de grote dag. Dat gaat nog beter met een lijst aan romantische films met een spetterende bruiloft. Kijk deze films en laat je inspireren door de meest romantische liefdesverhalen. Ga je niet trouwen? Ook dan mag je deze 20 films eigenlijk zeker niet missen zodat je alvast goed voorbereid bent.

 Hieronder vind je de top 5:

The Wedding Planner

De succesvolle weddingplanner Mary Fiore (Jennifer Lopez) kent alle tips en tricks om iedere bruiloft tot een groot succes te maken. In San Francisco trouwt zij verliefde stellen, maar dan wordt zij zelf verliefd op een knappe dokter. Geen probleem zou je denken, maar dan ontdekt Mary dat het de bruidegom van haar grootste opdracht is.

The proposal

Margaret is een invloedrijke redactrice die dreigt uitgezet te worden naar haar vaderland Canada. Ze dwingt haar nietsvermoedende en komische assistent Andrew om zich met haar te verloven om dit te voorkomen. Dit terwijl ze hem al jarenlang het leven zuur maakt. Andrew stemt, tegen een paar voorwaarden, in met de verloving. Vervolgens reist het stel af naar Alaska om de eigenzinnige familie van Andrew te ontmoeten.

Mamma Mia!

Deze klassieker mag natuurlijk niet ontbreken op je lijst. Dans mee op de liedjes van Abba tijdens deze romantische film waar Sophie (Amanda Seyfried) op zoek gaat naar haar biologische vader.

The hangover

Het knallende vrijgezellenfeest van Doug in Las Vegas loopt iets anders dan gepland. Ze feesten er op los, maar als ze de volgende ochtend wakker worden, weten de drie vrienden niets meer van de vorige avond. Een race tegen de klok volgt om Doug op tijd voor het altaar te laten verschijnen.

Bridesmaids

Annie (Kristen Wiig) gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Haar leven is een puinloop. Haar beste vriendin Lilian (Maya Rudolph) vraagt haagt als getuige op de bruiloft en Lilian besluit de hele groep bruidsmeiden mee te nemen op een wilde trip met het huwelijk als eindstation.

Nog niet uitgekeken na deze vijf toppers? We hebben nog eens vijftien films geselecteerd die je ook niet mag missen voor de grote dag.

  1. Sex and the city
  2. Made of honor
  3. Runaway bride
  4. Four weddings and a funeral
  5. Bride wars
  6. My best friend’s wedding
  7. The wedding date
  8. Wedding crashers
  9. My big fat Greek wedding
  10. 27 dresses
  11. The princess diaries: the royal engagement
  12. Father of the bride
  13. American wedding
  14. Very bad things
  15. Honeymoon in Vegas






Gerelateerde producten

Bekijk alle plaatskaartjes in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker