Tips bij het kiezen van het trouwvervoer

Een romantische aankomst in een oldtimer of een beetje over de top terwijl jullie op de grote dag proosten in een limousine. Er zijn oneindig veel mogelijkheden als het op het trouwvervoer aankomt. Waar moet je op letten bij het kiezen van het trouwvervoer? Welke mogelijkheden zijn er en welke afspraken moet je maken? In dit artikel geven we een aantal praktische tips zodat je zeker weet dat het vervoer op de grote dag goed geregeld is.

Allereerst moet je bij het uitkiezen van het trouwvervoer rekening houden met de afstand die je moet afleggen. Willen jullie een originele binnenkomst door op skates aan te komen op de trouwlocatie? Dat is niet ideaal als jullie daarvoor eerst vijf kilometer moeten afleggen. Denk ook aan allerlei hobbelweggetjes en kleine steegjes waar je misschien doorheen moet. Een aankomst op de fiets of met paard en wagen kan hierdoor ook afvallen.

Trouwjurk

Daarnaast wil je natuurlijk niet dat jouw droomjurk al verpest is voordat je überhaupt op de locatie bent. Houd daarom rekening met het model van de jurk. Heb je een grote hoepeljurk met alles erop en eraan? Laat je dan niet in een kleine auto wurmen en zorg ervoor dat je zeker weet dat de bekleding van de auto niet op de jurk afgeeft. De bekleding van oldtimers wordt nog weleens gepoetst en dit middel kan afgeven op je hagelwitte jurk.

Weersomstandigheden

Wil je toch voor een oldtimer gaan? Wanneer je voor een oldtimer met open dak gaat, kan het weer roet in het eten gooien. Kan de auto niet dicht rijden? Zorg dan dat er een back-up plan klaarstaat. Het laatste wat je wil, is te laat komen op je eigen bruiloft met uitgelopen mascara op je wangen.

Chauffeur

Het lijkt ontzettend romantisch en jullie zien de aankomst al helemaal voor je. Maar wie gaat de auto besturen? Niet iedereen kan in een oldtimer rijden en wat nou als de auto niet blijkt te starten? Een chauffeur kan een hoop stress ontnemen. Daarnaast heeft hij of zij vaak ook wat meer verstand van de auto.

Proefritje

Is je keuze na al deze afwegingen op een bepaalde auto gevallen? Ga er dan ook even inzitten zodat je zeker weet dat de auto een goed gevoel geeft en aan alle wensen voldoet. Kan je met de jurk gemakkelijk in- en uitstappen? Is er genoeg ruimte voor je achterin?

Inspiratie

Wil je weten wat je allemaal nog meer moet regelen als het op het trouwvervoer aankomt? Bekijk onze bruiloft vervoer checklist zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk hier alle soorten trouwvervoer. Het juiste trouwvervoer gevonden, maar nog op zoek naar de finishing touch? Bekijk hier meer over het versieren van het trouwvervoer.

 

 

 Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties/autoversieringen in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker