Do It Yourself bruiloftsdecoratie

Geen zin in torenhoge kosten voor de aankleding van jouw bruiloft? Of wil je de grote dag een persoonlijke tint geven door zelf decoratie te maken? Wat je ook wil bereiken, DIY-bruiloftsdecoratie is altijd een goed idee! De leukste creaties maak je immers zelf en de gasten zullen dit niet aan zich voorbij laten gaan. Maar waar moet je beginnen en wat kan je gemakkelijk zelf maken?

Allereerst is het geen goed idee om met de decoratie aan de slag te gaan zonder creativiteit. Heb je twee linkerhanden en laat je het liever aan een ander over? Waag je dan ook niet aan deze klus.

Hele klus

Het maken van de bruiloftsdecoratie kan een hele klus zijn. Denk niet alleen aan de versiering van de locatie, maar ook aan versiering voor de auto of tover zelf bedankjes voor de gasten in elkaar.

Welke onderdelen

Je hoeft natuurlijk niet alles zelf in elkaar te zetten. Je kan er ook voor kiezen om een deel zelf te maken. Het is goed om van tevoren te bepalen welke onderdelen jij voor je rekening wil nemen. Wil je bijvoorbeeld alleen de naamkaartjes maken of het plafond van de locatie versieren?

Inspiratie

Wanneer je een bepaald onderdeel voor je rekening hebt genomen, is het belangrijk om je te laten inspireren. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van leuke ideeën voor jouw DIY-bruiloft.

Welkomstbordjes

Trouwvervoer

Algemene decoratie

TrouwbedankjesGerelateerde producten

Bekijk alle decoraties in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker