Huwelijksbedankjes voor de gasten

De gasten maken deel uit van een bijzondere dag uit jullie leven en een presentje is dan ook niet misplaatst. Ben je op zoek naar leuke huwelijksbedankjes voor de gasten? Het kan nog weleens lastig zijn om een origineel bedankje te bedenken, maar het loont de moeite om hier tijd voor uit te trekken. Het huwelijksbedankje is voor de gasten immers een mooie herinnering aan de bruiloft. Maak je geen zorgen: wij hebben tientallen inspirerende huwelijksbedankjes voor je op een rijtje gezet voor ieder budget. 

Gepersonaliseerde snoepjes, etenswaren en drankjes

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze lekkere gepersonaliseerde versnaperingen?

Hartstikke leuk die versnaperingen, maar helaas geen blijvende herinneringen omdat de gasten het zullen nuttigen. Wil je een huwelijksbedankje dat dient als blijvende herinnering? Ook dan is de keuze reuze!

Wat dacht je van dit gegraveerd exemplaar?

Of geef ze een paar schoentjes om tot de late uurtjes op te dansen.

Of laat je gasten zelf een cadeau creëren door een plantje of zaadje van een plant te geven.

Wil je er zeker van zijn dat jouw huwelijkscadeau niet in de prullenbak terecht komt? Bekijk dan onderstaande inspirerende bedankjes.

Inspiratie

Op zoek naar meer inspiratie voor de huwelijksbedankjes? Lees dan onze blog over tips bij het schrijven van een bedankbriefje of bekijk wat voor bedankjes geef je je bruiloftsgasten?


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu
Gerelateerde productenBekijk alle bedankjes-en-cadeaus in de trouwshop