DIY: het versieren van de feesttafel

Een decorateur of weddingplanner inhuren om de feesttafel te versieren? Helemaal niet nodig! Ben jij een handige aanstaande bruid? Met een beetje creativiteit heb je de feesttafel voor de grote dag in een handomdraai versierd. Laat een betoverende indruk achter op de gasten met deze DIY-tips om de feesttafel te versieren!

 Eén van onze favorieten om de feesttafel te versieren, is het gebruik van bloemen. Met deze accessoire zet je de toon en de sfeer van je bruiloft. Bepaal van tevoren welke bloemen bij het seizoen passen en of jullie voorkeuren hebben. Het is ook belangrijk om van tevoren te testen met deze decoraties om stress te voorkomen. Weet je bijvoorbeeld al waar je de bloemen wil halen en heb je afspraken gemaakt met deze leverancier voor de grote dag?

Maar allereerst moet je natuurlijk met een creatief idee komen. Hieronder hebben we de leukste bloemendecoraties voor de feesttafel op een rijtje gezet.

Bloemen

Wat dacht je bijvoorbeeld van bloemen in vaasjes? Makkelijk zelf te maken en het oogt vrolijk.

Op zoek naar een originelere manier om de bloemen in te verwerken? Ga dan voor bloemen in bijvoorbeeld kopjes.

Wil je de gasten verbluffen met een prachtig gedekte feesttafel? Ga dan ook voor leuke extra’s, want het zit immers in de details. Wat dacht je van een bloem verwerkt in de servetten?

Op zoek naar meer inspiratie? Hieronder hebben we nog een aantal van onze favorieten op een rijte gezet.Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker