Originele ideeën en alternatieven voor het gastenboek

Het gastenboek is een blijvende herinnering aan een bijzondere dag in jullie leven. Niet gek dus dat je hier een originele draai aan wil geven en dat je op zoek bent naar leuke voorbeelden. Het traditionele gastenboek kennen we allemaal wel, maar er zijn talloze manieren waarop je het originele boek kan vervangen en op een leuke manier kan bewonderen wie er allemaal deel uit maakte van de bruiloft. Bekijk één van onderstaande voorbeelden die je zelf gemakkelijk kan uitvoeren of gebruik ze als inspiratie.

Houten gastenboek

Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten fotolijstje waar gasten een houten hartje met tekst in kunnen gooien? Zo weet je zeker dat het gastenboek niet op zolder terechtkomt. Je kan het bijvoorbeeld aan de muur hangen in jullie woning. Je kan het lijstje bestellen, maar de creatievelingen onder ons kunnen zich hier ook zelf aan wagen.

Polaroid gastenboek

Hecht je veel waarde aan het traditionele gastenboek, maar ben je op zoek naar een alternatief dat er in de buurt ligt? Vul het gastenboek aan met leuke foto’s door de gasten te vragen om ter plaatse een foto in het boek te plakken. Zo kan je de grote dag ook vanuit hun ogen ervaren!

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan meer van onze favorieten hieronder.

https://nl.pinterest.com/pin/AXCrIp2qQqLfeOVTCusLZArOb85xaRMOaKLmU_1MId9wNCwDMGqQm8k/Gerelateerde producten

Bekijk alle gastenboeken in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker