20 leuke voorbeelden van foodtrucks op de bruiloft

De organisatie van de bruiloft is een flinke klus. Je wil immers dat de gasten niets tekortkomen en dat jij op de grote dag nergens naar om hoeft te kijken. Het diner en de hapjes zijn een belangrijk onderdeel. Wil je geen traditioneel diner een ben je op zoek naar inspirerende voorbeelden van foodtrucks op de bruiloft? Wij delen onze favorieten graag met je!

Foodtrucks op de bruiloft

Een foodtruck huren voor het serveren van hapjes of het diner is helemaal leuk wanneer je een festivalthema wil aanhouden. De trucks passen helemaal in de stijl van je bruiloft. Je kan kiezen voor een foodtruck, maar helemaal leuk is een pleintje met meerdere trucks bij een grote bruiloft. Zo hebben de gasten ook nog eens keuze en het ziet er enorm leuk uit.

Naast het eten zijn er ook verschillende foodtrucks die alleen drinken serveren. Vind je het toch wel leuk om een traditioneel diner te organiseren? Kies er dan voor om één of meerdere foodtrucks met bijzondere drankjes te stallen. Wat dacht je van deze gin bar? Of dit leuke barretje in een oud Volkswagen busje?

Je kan er ook voor kiezen om de hapjes uit foodtrucks te laten komen. Bijvoorbeeld een klein kraampje met donuts of popcorn voor de kleintjes. Ook leuk is om de bruiloftstaart aan te bieden in een foodtruck. En wat dacht je van het dessert?

Inspiratie

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan verder in ons trouw magazine.Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties/lampionnen in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker