20 keer inspirerende plafonddecoratie voor de bruiloft

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Je hebt vast al nagedacht over de aankleding van de grote dag. Je ziet jezelf al helemaal stralen in een betoverende jurk en misschien heb je zelfs al een moodboard gemaakt met inspirerende voorbeelden. Een belangrijk onderdeel van de decoratie is de aankleding van het plafond. Met de plafonddecoratie kan je de sfeer op de bruiloft bepalen en je kan prachtige creaties maken of laten maken. We hebben de 20 meest inspirerende plafonddecoratie voorbeelden voor de bruiloft op een rijtje gezet.

Stoffen

Het is misschien wel het meest romantische en authentieke beeld dat we hebben van de plafonddecoratie: het gebruik van stoffen, doeken of gordijnen. Door het gebruik van dit materiaal krijgt de omgeving een prachtig romantisch effect. Maak het helemaal af door een kroonluchter in het midden van het plafond te plaatsen: een echte eyecatcher. Het is een fijne manier om een lelijk plafond op de locatie gemakkelijk weg te werken: niemand die het ziet!

Prinsessenbruiloft

Ga je voor een echte prinsessenbruiloft? Maak het kunstwerk dan af met bloemen. Wil je het net even anders? Ga dan voor een prachtige boog met bloemen aan het plafond of kies voor een moderne uitstraling en kies accenten uit de natuur voor boven de tafels.

Buitenceremonie

Plafonddecoratie kan ook een belangrijk rol spelen, wanneer je voor een ceremonie of feest in de open lucht gaat. Wat dacht je van deze leuke pompons? Of speel met kleuren, verlichting en bloemen en creëer een leuk effect.

Kleuren

Ben je een kleurrijk persoon en mag er wel een frisse wind door de bruiloft? Decoreer het plafond dan met vrolijke, kleurrijke linten. Je bruiloft valt gegarandeerd op!

Inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspirerende blogs over trouwen? In ons online trouwmagazine vind je alles wat je wil weten over de bruiloft en de voorbereiding.







Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker