De 10 beste plaatsen voor een huwelijksaanzoek

Ga jij je partner ten huwelijk vragen? Wat ontzettend leuk, bijzonder en spannend! Eén van de moeilijkste dingen hiervan is waar je dat gaat doen. Dit is namelijk de basis van je huwelijksaanzoek. Om de locatie heen kun je plannen wat je wil. Dit zijn de 10 beste plaatsen om je liefje ten huwelijk te vragen.

Op vakantie

Op vakantie is eigenlijk alles goed, geen zorgen aan jullie hoofd, lekker eten en drinken. De perfecte plek voor een huwelijksaanzoek dus. Kies een mooi plekje uit, dit kun je het best al van tevoren opzoeken op internet. En kijk dan ook zeker of de plek toegankelijk is op de tijd dat jij het aanzoek wilt doen. Misschien gingen andere koppels jullie wel voor. Doe hier je voordeel mee en kijk voor inspiratie. 

Eigen huis

Jullie eigen huis, een mooie plek waar jullie al veel hebben meegemaakt. Leuke en misschien ook minder leuke dingen. Toch is dit een geweldige plek om je partner ten huwelijk te vragen omdat dit zo’n veilige en fijne plek voor jullie is. Bijvoorbeeld in de tuin of tijdens een zelf gekookt diner.

Op een berg

Na een spannende klim giert de adrenaline door jullie lichamen. Een geweldig moment om nu je partner te vragen of hij/zij met je wil gaan trouwen. De locatie zullen jullie nooit meer vergeten en het bereiken van de top zal nog euforischer voelen dan het al deed. En natuurlijk hoeft het niet op een berg te zijn, maar na iedere mooie activiteit die jullie samen hebben afgerond: een lange strandwandeling, een mooie duiktocht in de zee, een lange fietstocht. Gewoon perfect nadat jullie samen hebben genoten van een heerlijke dag.

In de stad

Ook in de stad kun je helemaal losgaan wanneer je jouw liefje ten huwelijk gaat vragen. Hang bijvoorbeeld een spandoek op wanneer je het groots wil aanpakken. Of neem haar mee naar het steegje waar jullie voor het eerst gezoend hebben en ga hier op je knie zitten.

In een restaurant

Een restaurant is de perfecte plek voor een huwelijksaanzoek. Hier is namelijk alles wat je nodig hebt dichtbij. Een lekker diner, romantische sfeer, kaarslicht, wijn en een applaus van de omzittenden. Spreek van tevoren wat af met het personeel.

Tijdens een concert

Kijken jullie al lang uit naar dat ene concert? Dan is het een goed moment om hier je partner ten huwelijk te gaan vragen. Afhankelijk van hoe bekend de artiest is zou je kunnen kijken of je wat kan regelen met het management, hierdoor pak je het wel heel groots aan, maar je kan het altijd proberen.

Op het strand

Na een goed gesprek op het strand is het tijd om je partner dan eindelijk ten huwelijk te vragen. Zowel in de zomer als in de winter is het strand een mooie plek om ten huwelijk gevraagd te worden. De rust en de geur van de zee maken ons rustig en emotioneel.

In bed

Direct na de seks je partner ten huwelijk vragen, het kan, maar let wel op dat je misschien een ander verhaal moet bedenken aan je familie en vrienden. Een beter plan is dan misschien ook om een ontbijt op bed te serveren en het daarbij te vragen. Heel erg romantisch.

Bij een vuurwerkshow

Rond oud en nieuw worden er veel vuurwerkshows georganiseerd. Dit is een mooi moment voor het perfecte huwelijksaanzoek. Precies om twaalf uur wanneer je partner je wil gaan kussen stel je de grote vraag. Wat een geweldig begin van het nieuwe jaar.

Op de favoriete plek van je partner

Wat is de favoriete plek van je partner? Laat zien dat je geluisterd hebt. Neem je partner mee naar deze plek en doe een romantisch huwelijksaanzoek. Waarschijnlijk is je partner al blij dat je haar meeneemt naar haar favoriete plek, hiermee maak je het nog mooier.

Hoe ziet jouw droomaanzoek eruit? Zo doe je het perfecte huwelijksaanzoek.Gerelateerde producten

Bekijk alle sieraden in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker