Vijf fantastische ideeën voor op je cadeaulijst

Wil je betekenisvolle, persoonlijke en vooral leuke cadeaus ontvangen op je bruiloft? Stel dan een cadeaulijst samen voor de gasten. Je kan natuurlijk een complete uitzet vragen, maar tegenwoordig mag het naast praktisch ook echt wel leuk zijn. Wanneer je niet goed weet wat je moet vragen, kan je inspiratie halen uit onderstaande lijst. Wij hebben namelijk tien fantastische item voor op je cadeaulijst geselecteerd.

Leuke uitstapjes of de huwelijksreis

Laat jezelf en je partner in de watten leggen. Vraag een uitstapje naar een leuke stad of een overnachting in een bijzonder hotel. Zo genieten jullie samen nog even na van een bijzondere bruiloft op een mooie locatie. Liever dicht bij huis? Denk ook eens aan een leuk uitstapje zoals een wijnproeverij, sushiworkshop of een tripje in een Ferarri. Ook leuk: laat de gasten samen sparen voor de huwelijksreis. Je gasten geven met een kleine donatie een stukje van de reis cadeau.

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur is niet alleen een praktisch, maar ook een heel stijlvol idee. Zelf geef je er liever niet te veel geld aan uit, maar tijdens de bruiloft mag je dit best op je cadeaulijst zetten. Denk aan een waterkoker, broodrooster, citruspers of een blender. Ga voor een mooie keukenset van SMEG en vrolijk jullie keuken helemaal op met een kleur die helemaal past bij jullie stijl.

Bordspellen

Spelletjes zouden onderdeel moeten zijn van ieder huishouden. Toch heb je vaak geen groot assortiment aan verschillende spelletjes. Vraag bijvoorbeeld een leuke versie van Monopoly of ga voor een uitdagend spel zoals Risk. Je kan het maar in huis hebben. Ook handig: vraag een reisvariant als jullie veel onderweg zijn. Die versies kun je vaak ook makkelijk tussendoor spelen.

Geld

Misschien vind je het gênant om geld te vragen aan de bruiloftsgasten. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Maak een leuke enveloppendoos en geef aan voor welk doel jullie het geld sparen. Op die manier wordt het veel tastbaarder voor de gasten. Geef bijvoorbeeld aan dat jullie sparen voor een mooie reis of een nieuwe auto. Helemaal bijzonder als je de enveloppendoos presenteert in de vorm van een auto!

Cadeaubon

Weet je nog niet goed wat je wil? Ben dan ook niet bang om een cadeaubon te vragen. Tegenwoordig vind je deze bijna overal en in allerlei soorten, maten en bedragen. Op die manier kan je het bedrag op een later moment besteden aan iets wat je echt wil hebben.

Cadeaulijst

Wil je zelf een cadeaulijst samenstellen? TopTrouwen biedt je gratis een handige tool voor een online kadolijst. Stel een gratis lijst samen en deel de lijst met de bruiloftsgasten. Niet alleen makkelijk voor jullie, maar ook voor de gasten.

Inspiratie

Op zoek naar meer inspirerende artikelen? In ons online trouwmagazine maak je kennis met de wonderen wereld van trouwen. Je vindt hier niet alleen handige checklists en tips maar ook leuke DIY-artikelen.







Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties/lopers in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker