Verbluf je gasten met deze originele hapjes op de bruiloft

Tijdens de bruiloft wil je de gasten verbluffen met originele hapjes. Door een bomvol programma fietst een lekker hapje er bij iedereen wel in. Natuurlijk mag de bitterbal niet ontbreken, maar het mag allemaal net wat meer aangekleed. Wij hebben een aantal originele hapjes voor de bruiloft voor je op een rijtje gezet.  

Wie een leuke wedding snack wil presenteren, moet niet te veel nadenken over de hap zelf. Een zakje popcorn kan heel leuk gepresenteerd worden en ook wat puntzakjes met friet en kleine hamburgertjes kunnen ontzettend leuk overkomen. Denk dus vooral ook na over de presentatie van de hapjes. Bedenk ook of de hap die je serveert, past bij de gasten die er op de bruiloft komen. Je kan wel aan komen zetten met een exclusieve hap, maar misschien maak je jouw moeder net zo blij met een frietje mayo.

Fruit & groenten

Het is misschien niet je eerste keus, maar met fruit en groenten kun je heel veel kanten op. Het is lekker, kleurrijk en je kan het ontzettend leuk presenteren. Daarnaast is het ook een fijn alternatief voor de vegetariërs op je gastenlijst. Kijk maar eens naar onderstaande voorbeelden.

Fastfood

De bruiloft is een dag waarop je mag zondigen. Niet zo gek dus dat je wat fastfood wil serveren aan de gasten. Dat hoeven helemaal geen grote porties met zompige friet te zijn. In onderstaande voorbeelden zie je hoe je fastfood op een leuke manier kan presenteren.

Broodjes

Serveer je de gasten liever een broodje als goede bodem? Ook in dat geval gaat het om de presentatie.

Niet gevonden wat je zocht? We hebben nog een paar inspirerende voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Inspiratie

Ons online trouwmagazine staat bomvol inspiratie. Check daar onze laatste checklists, handige weetjes en lees meer over de organisatie van de bruiloft.Gerelateerde producten

Bekijk alle plaatskaartjes in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker