De beste leveranciers voor bruidstaarten

Een parelwitte torenhoge creatie of juist een originele themataart die helemaal bij jullie past: er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van bruidstaarten. De bruidstaart is een belangrijk onderdeel van de bruiloft. Niet zo gek dat je op zoek bent naar een goede leverancier. We hebben de makers van de beste, mooiste en lekkerste bruidstaarten voor je op een rijtje gezet!

Het Taartgeheim

Het Taartgeheim werkt vanuit het centrum Zuid-Hollandse Oud-Beijerland. De eigenaresses Lisa en Sonja zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde taarten. Zij maken onder meer verjaardagstaarten, cupcakes, petit fours en feesttaarten. Uiteraard maken zij ook unieke bruidstaarten. ‘Taarten waar nog lang over nagepraat zal worden’, zoals zij zelf zeggen. Het duo gaat geen uitdaging uit de weg en maakt van jullie wensen een smakelijke creatie.

Sak Hemelse creaties

Sak Hemels creaties werkt vanuit Eindhoven, maar levert taarten in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Zij bieden hoge kwaliteit in smaak en design. Wanneer jullie een taart van Sak Hemelse creaties willen, worden jullie uitgenodigd in de ontwerpstudio. Daar wordt de taart helemaal naar jullie smaak samengesteld. De taart zal alle gasten verbluffen. Reviewers op TopTrouwen geven deze leverancier gemiddeld maar liefst een 9,8.

Een reviewer op TopTrouwen zegt over Sak Hemelse creaties: ‘We hebben onze bruidstaart door Sak laten verzorgen. Dankzij een zeer uitgebreide ontwerpsessie in zijn taarten-atelier/werkplaats, zijn onze uiteenlopende ideeën samengebracht tot een mooi ontwerp op papier. Mijn vrouw en ik zijn in veel opzichten tegenpolen van elkaar en we hebben het niet makkelijk gemaakt, maar met zijn inbreng en begeleiding zijn we er uitgekomen. Het was een prachtige 3 laags taart met een heerlijke vulling die de juiste balans had tussen frisse zurige frambozen en romige zoete witte chocolade. We zullen het handgemaakte topstuk nog lang bewaren in de bijgeleverde stolp.’

Tisa’s

Tisa’s is gevestigd in het Overijsselse Kampen. Bij deze leverancier wordt jullie eigen droomtaart werkelijkheid. Iedere taart is uniek en wordt samen met de bruid en bruidegom samengesteld. Er wordt meegedacht over de kleuren, vullingen en versieringen. Misschien willen jullie bepaalde kleuren uit de jurk in de taart verwerken of juist versieringen die lijken op het bruidsboeket. Een reviewer op TopTrouwen zegt over het taartenhuis: ‘onze bruidstaart bij Tisa’s was echt uniek. Een taart die precies paste bij mijn jurk.’

Yummie Sweet Cakes

In het Gelderse Apeldoorn vind je taartenhuis Yummie Sweet Cakes. YSC levert taarten op maat voor verschillende gelegenheden. Zij zijn gespecialiseerd in bruidstaarten en stellen deze samen met de bruid en bruidegom. Er wordt nagedacht over de grootte, smaak, kleurstelling en het model. Iedere taart is daardoor uniek en persoonlijk. ‘Een bruidstaart van YSC staat garant voor een hoogtepunt van de dag en levert altijd dat heerlijke ‘oooh en wauw’ moment op’, zegt het bedrijf.

Inspiratie

Op zoek naar meer inspirerende artikelen? Bekijk het in ons online trouwmagazine.


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu

Gerelateerde producten

Bekijk alle taarttoppers in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker