20 adembenemende trouwringen

Bij een bruiloft horen trouwringen. Toch is het niet makkelijk om een ring te kiezen die je – waarschijnlijk – de rest van je leven zult dragen. Je moet rekening houden met het materiaal, budget en de grote van de steen. Er zijn talloze trouwringen op de markt te koop. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit een reeks ringen waar het woord ‘trouwen’ niet voor staat. Die ringen zijn vaak een stuk goedkoper. Om je op weg te helpen, hebben we onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

Bij de keuze van een trouwring moet je rekening houden met een aantal zaken. Denk bijvoorbeeld aan de trends. Wat nu in is, is over tien jaar waarschijnlijk niet meer hip. Het is belangrijk dat je niet uitgekeken raakt op jouw trouwring. Bekijk dus vooral welke elementen van een ring jou aanspreken. Een trend van de afgelopen jaren is het rosé kleurige sieraad. Dit is een prachtige kleur die bij vrijwel alle huidtinten goed tot zijn recht komt. Wanneer je kiest voor deze kleur is het goed om na te gaan of je dit sieraad over tien jaar nog mooi vindt. Wij vinden het prachtig!

Rosé

Steen

Bij het uitkiezen van de trouwring heb je vast al nagedacht over de soort steen. Je hebt ze in verschillende soorten, kleuren en maten. Soms is het een subtiel detail en soms is het een echte eye-catcher. We hebben hier een paar mooie voorbeelden van steengebruik in de trouwring voor je op een rijtje gezet.

Nog niet gevonden waar je naar op zoek bent? We hebben nog een paar mooie voorbeelden voor je uitgezocht.

Inspiratie

TopTrouwen houd je dagelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trouwen. Of je nou op zoek bent naar een handige checklist of de laatste weetjes: je vindt het in ons online trouwmagazine.Gerelateerde producten

Bekijk alle sieraden in de trouwshop


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker