Favoriet

20 inspirerende voorbeelden van bruidskapsels

Het kiezen van het juiste bruidskapsel kan soms best frustrerend zijn. Jouw bruidskapsel moet niet alleen passen bij je uiterlijk, maar ook bij je persoonlijkheid. Daarnaast moet je rekening houden met haartype en je eigen voorkeuren. Om je op weg te helpen hebben we een aantal inspirerende voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Tegenwoordig is het helemaal in om een nonchalante look te creëren. Ga voor een half opgestoken kapsel of voeg accessoires toe aan je kapsel. Alles is mogelijk, je kan het zo gek niet bedenken. Helemaal leuk in combinatie met een bohemian jurk. We hebben een aantal voorbeelden van nonchalante looks voor je op een rijtje gezet.

Ook leuk: fleur je bruidskapsel op met een paar prachtige accessoires. Wat dacht je van een mooie bloemenkrans? Uiteraard kan je ook een detail terug laten komen. Voeg bijvoorbeeld een bloem in je haar toe die ook in het bruidsboeket voorkomt. Tegenwoordig heb je ook allerlei sieraden zoals tiara’s of andere bling-bling voorwerpen. Je kan ook kiezen voor een prachtig gedecoreerde haarband. Bekijk hier een paar mooie voorbeelden.

Wil je een mooi detail verwerken in je sluier? Dan kan je ook alle kanten op. Wat dacht je van een bloemstuk of een mooie haarband die vast zit aan je sluier? Sommige bruidswinkels bieden ook sluiers aan die van zichzelf al op de een of andere manier gedecoreerd zijn. Helemaal bijzonder als een bepaald detail terug komt in de jurk die je draagt. Bekijk hieronder een paar inspirerende voorbeelden.

Bepalen van het juiste bruidskapsel

Na het zien van deze inspirerende voorbeelden nog steeds je twijfels? Bekijk dan ons artikel over het bepalen van het juiste bruidskapsel. In dit artikel leggen we uit waar je rekening mee moet houden en helpen we je bij je zoektocht naar het juiste bruidskapsel. Zo weet jij zeker dat je staat te stralen op de grote dag.

Inspiratie

In ons online trouwmagazine vind je alles voor een goede voorbereiding op de trouwdag. We houden je op de hoogte van de laatste trends en delen handige checklist. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet bij de voorbereidingen van de bruiloft.


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu
Gerelateerde producten

Bekijk alle accessoires in de trouwshop