Tien originele opties voor het trouwvervoer

Doe eens gek en laat je op unieke wijze vervoeren. Je wil immers toch een spetterende binnenkomer? Het is tegenwoordig niet makkelijk meer om origineel te zijn. Toch kan het trouwvervoer ontzettend leuk zijn als de vorm van vervoer bij jullie past. Met onze tien originele opties voor het trouwvervoer vallen de monden van jouw gasten open.

Allereerst is het goed om te bepalen in welk thema jullie willen trouwen. Het trouwvervoer moet hier immers ook bij passen. Ga je voor een echte prinsessenbruiloft? Dan past een chique koets misschien beter bij jullie. Houden jullie het lekker simpel? Dan is het helemaal niet gek om per fiets te arriveren. Kortom, keuze genoeg! Jullie zijn immers helemaal vrij in deze keuze.

Tractor

Wij zijn helemaal fan van een landelijke of boerenbruiloft. Wil je dan echt helemaal in stijl uit de hoek komen? Dan ga je natuurlijk voor vervoer per tractor. De monden van je gasten vallen waarschijnlijk niet open, maar lachen zullen ze gegarandeerd! De kans is klein dat je gasten dit al eens eerder hebben gezien. Uiteraard kan je de tractor ook versieren met allerlei attributen zoals slingers en ballonnen.

Luchtballon

Staan jullie bekend als avonturiers? Of houden jullie van hoge hoogtes en verre reizen? Dan kunnen we niets romantischer bedenken dan arriveren per luchtballon. Heb je ook al gedacht aan de prachtige foto’s die geschoten kunnen worden? Het vervoer per luchtballon is echter niet altijd praktisch. Denk hier dus goed over na en ga voor een plan B bij slecht weer. Een luchtballon kan immers niet altijd opstijgen.

Paard

Zijn jullie echte dierenliefhebbers? Het is misschien niet heel praktisch met de trouwjurk, maar arriveren per paard kan echt betoverend zijn. Houd hier dus wel rekening mee tijdens het uitkiezen van de trouwjurk. Daarnaast is het belangrijk dat jullie kunnen paardrijden, maar een ruiter kan jullie ook begeleiden naar de ingang van de trouwlocatie. Wel iets met dieren maar liever niet op een paard zitten? Zorg dan voor een koets met paarden.

Koe of ezel

Helemaal fan van dieren, maar wil je een origineler alternatief dan het paard? Dan arriveer je toch gewoon per koe! Tegenwoordig zijn er ontzettend veel opties. Vervoer per koe is ook ontzettend leuk als jullie de keuze hebben gemaakt voor een landelijk of boerenthema. Liever niet op de rug van het dier? Er zijn ook ontzettend leuke koetsjes die achter de koe worden geplaatst om daar vervolgens in plaats te nemen. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor ezels.

Huwelijksbootje, speedboot of jetski

Waterliefhebbers? Stap dan letterlijk in het huwelijksbootje en arriveer per boot. Uiteraard moet je de trouwlocatie hierop uitzoeken. Veel trouwlocaties die aan het water liggen, bieden de mogelijkheid om per boot te arriveren. Uiteraard kunnen jullie ook weer per boot vertrekken. Willen jullie het net wat moderner? Dan ga je toch voor een echte speedboot. Of wat dacht je van een waterjetsky? Daar maak je echt de blits mee.

Segway of step

Tegenwoordig heb je ontzettend veel moderne voertuigen die je kan inzetten als trouwvervoer. Wat dacht je van een segway of een elektrische step? Het past helemaal in jullie thema als jullie gaan voor een duurzame, of veganistische bruiloft. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon super leuk en modern. De andere gasten willen gegarandeerd ook een ritje maken. Let je wel op je trouwjurk?

Riksja

Ga je liever voor iets ouderwets, maar wil je wel iets origineels? Wij zijn helemaal fan van de riksja. De bruidegom fietst en de bruid zit achter in het karretje. Hoe romantisch is dat? Je kunt op verschillende plekken riksja’s huren, maar misschien kan je wel een tweedehands exemplaar op de kop tikken en deze helemaal naar wens inrichten. Zo hebben jullie ook nog een leuke souvenir na de bruiloft.

Tuk tuk

Ook de tuk tuk is helemaal geweldig als middel om jezelf te vervoeren tijdens de bruiloft. Je hebt verschillende bedrijven die deze kleine wagentjes verhuren. Je kan ervoor kiezen om zelf te rijden, maar je kan ook een chauffeur inhuren die jullie naar de locatie brengt. De Tuk tuk is ook ideaal voor locaties die niet per auto bereikbaar zijn. Zo komen jullie toch op de plek van bestemming.

Trouwauto met laadbak

Natuurlijk kan je jezelf laten vervoeren in een trouwauto. Je kan het ook een tikkeltje anders doen en voor een trouwauto met laadbak gaan. Ga bijvoorbeeld voor een mooie ocassion en en leg leuke kussens achterin de laadbak. Op die manier kunnen jullie comfortabel zitten. Uiteraard kleed je de auto aan met leuke attributen zoals bloemen en blikken.

Scooter

Ook helemaal hip: trouwvervoer per scooter. Wat dacht je van een authentieke Vespa? Ook met dit vervoersmiddel moet je rekening houden met de keuze van de bruidskleding. Je moet immers wel comfortabel kunnen zitten zonder schade toe te brengen aan je jurk. Je kan de scooter versieren met bloemen en ballonnen om extra stijl te geven aan het vervoersmiddel.

Inspiratie

In ons online trouwmagazine vind je meer inspirerende artikelen voor jou als aanstaande bruid of bruidegom!Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties/autoversieringen in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker