Inspiratie voor een kleurrijke aankleding van de bruiloft

Traditioneel gezien wordt er veel wit gebruikt tijdens de grote dag. Vandaag de dag is deze regel veel minder belangrijk geworden. Veel stellen kiezen voor een kleurrijke bruiloft met prachtige accessoires. Wil jij ook wat kleur op deze grote dag? We hebben een aantal inspirerende, kleurrijke voorbeelden van aankleding voor de bruiloft op een rijtje gezet.   

Pompons, ballonnen en lampionnen 

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel betaalbare en kleurrijke accessoires die je in kan zetten voor de bruiloft. Wat dacht je van kleurrijke lampionnen met verlichting? Overdag geven ze een knallend effect en ’s avonds wanneer het begint te schemeren zorgt de verlichting voor een sfeervolle, romantische uitstraling. Je kan ook alle kanten op met kleurrijke pompons en ballonnen.

Bloemen 

Wie denkt dat de bloemstukken wit en sober moeten zijn, heeft het mis. Je kan allerlei prachtige bloemen vol kleur verwerken in de bloemwerken. Dat is helemaal leuk wanneer deze stijl in alle bloemstukken terugkomt. Vergeet je het bloemwerk voor het trouwvervoer niet? En denk je ook aan een kleurrijk trouwboeket? Vooral rood en oranje doen het goed, maar je komt ook prachtig voor de dag met een boeket met rozetinten.

Bruidstaart

Je denkt er misschien niet meteen aan, maar ook de bruidstaart is een prachtig accessoire in kleur. Je kan er ook voor kiezen om een detail in kleur uit te lichten. Denk bijvoorbeeld aan een kleurrijke plaatsing van verschillende makarons. Kijk hieronder maar eens voor de voorbeelden.

Inspiratie

Op zoek naar meer inspirerende artikelen? Kijk dan snel verder in ons online trouwmagazine voor meer artikelen en handige checklists.


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu

Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties/lampionnen in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker