Alternatieven voor het bruidsboeket

Het bruidsboeket is een eeuwenoude traditie. Wil jij het liever wat speelser en wijk je graag af van een traditioneel en standaard boeket? Voor wie het liever anders ziet, zijn er genoeg alternatieven. We hebben een aantal prachtige alternatieven voor je op een rijtje gezet om je te inspireren.

Bloemen aan een ring

Vraag de bloemist om een aantal bloemen aan een grote ring of een ander ijzer voorwerp te binden. Op die manier krijgt de bruiloft een hele andere look! Het is ook nog eens gemakkelijk om vast te houden. Het bruidsboeket gooien is een minder goed idee.

Lantaarn met bloemen

Ook leuk: gebruik een accessoire bij het bruidsboeket. Wat dacht je van een lantaarn of een glazen pot? Je hebt niet veel bloemen nodig om de boel op te fleuren.

Boeket aan je arm

Liever geen boeket in je handen? Een leuk alternatief is een versiering van bloemen om je hand of arm. Helemaal prachtig wanner de bloemen op een unieke wijze matchen met de bruidsjurk. De bloemist weet hier vast wel raad mee.

Boeket met vetplanten

Een boeket hoeft niet alleen te bestaan uit fleurige bloemen. Wat dacht je van een groen boeket met vetplanten? Een boeket met deze bijzondere planten kan ook ontzettend vrolijk en vooral modern zijn.

Ook leuk...

Nog niet tegengekomen wat je zoekt? Groene boeketten zijn tegenwoordig helemaal hip en vormen vaak een prachtig contrast met de bruidsjurk. Of wat dacht je van slechts een bijzondere bloem aan het boeket die is vastgeknoopt aan een bamboestok? Hieronder nog een aantal inspirerende voorbeelden.

Inspiratie

TopTrouwen houdt je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van trouwen. In het online trouwmagazine vind je alle inspiratie die je nodig hebt om jouw bruiloft vlekkeloos te plannen en goed te laten verlopen.Gerelateerde producten

Bekijk alle flower-baskets in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker