Originele cadeaus voor de getuigen

De getuigen zijn een belangrijk onderdeel van de bruiloft. Niet zo gek dus dat je deze mensen na de bruiloft graag wil bedanken. Toch is het moeilijk om het juiste cadeau te vinden. Ben je op zoek naar originele cadeaus voor de getuigen? Wij hebben een aantal leuke opties voor je op een rijtje gezet. Jouw cadeau zullen ze niet snel vergeten! 

Vooral voor mannelijke getuigen kan het lastig zijn om een geschikt cadeau te vinden. Het geven van een gegraveerde, leren portemonnee is een eenvoudig en praktisch cadeau. Of wat dacht je van een zakmes of gepersonaliseerd horloge? Je kan er ook een pakketje van maken. Kijk maar eens naar onderstaande voorbeelden. 

 Vrouwelijke getuigen

Voor vrouwelijke getuigen is het over het algemeen makkelijker om een geschikt cadeau te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een verwenpakket of een mooi sieraad. Het moet uiteraard wel passen bij je getuigen. Ga dan ook voor een gepersonaliseerd cadeau.

Voor de bruiloft

Een cadeautje voorafgaand aan de bruiloft? Vraag je getuigen door het geven van een gepersonaliseerde box.

Iets ondernemen

Je kan er ook voor kiezen om samen met de getuigen iets te ondernemen. Vooral voor stellen die niet veel waarden hechten aan materiele zaken, is het leuker om gezellig uit eten te gaan. Dit kan je bijvoorbeeld ook doen wanneer je de getuigen wil vragen voor de bruiloft. Na afloop van de bruiloft kan je er ook voor kiezen om samen een leuke activiteit te ondernemen.

Leuke activiteiten die jullie cadeau kunnen geven zijn bijvoorbeeld een etentje, een weekendje weg of een uitstapje naar een pretpark. Hebben jullie een klein budget? Dan is het ook prima om de getuigen te bedanken tijdens een uitgebreide lunch. Net zo gezellig en het scheelt in de kosten.

Inspiratie

Op zoek naar meer inspirerende voorbeelden? TopTrouwen heeft alles wat je moet weten voor de bruiloft voor je op een rijtje gezet. Bekijk nu het online trouwmagazine.Gerelateerde producten

Bekijk alle bedankjes-en-cadeaus in de trouwshop


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker