5 leuke manieren om je verloving aan te kondigen

Gefeliciteerd, je bent ten huwelijk gevraagd of hebt zelf de stoute schoenen aangetrokken. Nu jullie verloofd zijn, is de volgende stap de aankondiging. Je kan dit natuurlijk simpelweg doen door een foto op Facebook te delen van jullie pronkende ringen. Of misschien ga je wel voor een familiediner. Natuurlijk zijn er ook veel originelere manieren. We delen onze tien favorieten met je.

Verlovingsshoot

Een leuke manier om de verloving aan te kondigen is door middel van een verlovingsshoot. Dit is eigenlijk een voorproefje op de trouwshoot. Een groot voordeel van de verlovingsshoot is dat je alvast een aantal leuke foto’s hebt voor op de trouwuitnodiging. Ga voor een mooie, romantische foto van jullie twee en deel deze met je naasten. Dit kan je doen via social media, maar ook per post of mail.

Kinderen of huisdieren

Een andere leuke methode is een aankondiging door je kinderen of huisdieren. Misschien hebben jullie nog geen kinderen, maar wel een lieve viervoeter. Hoe leuk is het als je jouw hond tussen jullie in laat staan met een leuk bord, mum said yes? Heel origineel en je familieleden en vrienden zullen er zeker om moeten lachen.

Originele foto

Je kan ook zelf een leuke foto maken om jullie verloving aan te kondigen. Denk bijvoorbeeld aan de idyllische plek waar je ten huwelijk bent gevraagd. Misschien ben je wel op het strand ten huwelijk gevraagd en wil je een foto maken van jullie voetjes in het zand en jullie ringen. Of ga voor een selfie die je vervolgens door de trouwring heen maakt. Je krijgt er gegarandeerd mooie plaatjes door!

Verlovingsfeest

Wil je gelijk groots uitpakken? Organiseer dan een verlovingsfeest voor je vrienden en familieleden. Op die manier kan je de verloving aankondigen in een feestelijke setting. En zeg nou zelf, wie houdt er nou niet van een feestje? Tijdens het feest kan iedereen jullie gelijk feliciteren met de verloving.

Video

De laatste, maar zeker niet de minst originele optie, is een video. Stuur een video naar je naasten om jullie verloving aan te kondigen. Dit kunnen jullie kort na het moment doen, maar ook op een later tijdstip. Maak bijvoorbeeld een video terwijl jullie de verloving vieren op het strand, tijdens een etentje of een fijne wandeling. Het is een originele manier om jouw vrienden en familieleden op de hoogte te stellen van dit grote nieuws.

Lees meer

TopTrouwen is het online trouwmagazine voor de aanstaande bruid- en bruidegom. Alles wat je moet weten over de bruiloft, vind je in dit magazine.Gerelateerde producten

Bekijk alle decoraties in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker