27 voorbeelden van prachtige trouwuitnodigingen

De trouwuitnodigingen, ze vormen de eerste indruk van de bruiloft. Met een originele trouwuitnodiging zet je meteen de toon. Uiteraard zorg je ervoor dat de trouwuitnodigingen volledig passen in de stijl van jouw bruiloft. Door de juiste elementen in de kaart te verwerken, krijgt het geheel een persoonlijke uitstraling. Ben je op zoek naar inspiratie? We hebben een aantal prachtige trouwuitnodigingen voor je op een rijtje gezet.

Iets met goud

Goud geeft de kaart gelijk een chique uitstraling. Een kaart met een goude opdruk valt op en het is meteen duidelijk dat het om een uitnodiging voor de bruiloft gaat.

Een duidelijk statement

Sommige bruidsparen kiezen ervoor om een korte, krachtige kreet op de voorkant van de uitnodiging te plaatsen. Een goed voorbeeld is natuurlijk het woordje ‘yes’, ‘ja’ of ‘we do’.

Originele kaarten

Natuurlijk zijn er ook veel elementen die je kaart tot een uniek exemplaar kunnen maken. Zo’n kaart zorgt ervoor dat gasten al lang van tevoren zullen praten over de bruiloft. Kijk maar eens naar onderstaande voorbeelden.

Niet standaard

Een kaart met een goude of zilveren opdruk is natuurlijk prachtig. Wil je liever iets gewaagd? Iets met kleur of iets met bloemen? Of misschien wil je wel iets in het thema van je bruiloft. We hebben een aantal mooie voorbeelden verzameld.

Themabruiloft

Wie voor een themabruiloft gaat, wil een bijpassende uitnodiging. Wat dacht je van een bruiloft met kerst volledig gehuld in kerstthema? Of een zomerse bruiloft met bijpassende kaart. Ook leuk: ga voor een zomerse fotoshoot en plaats de foto’s op de uitnodiging.

Inspiratie

Op zoek naar meer inspiratie? TopTrouwen is het online trouwmagazine voor de aanstaande bruid en bruidegom. Neem gerust een kijkje bij de andere artikelen en laat je inspireren!Gerelateerde producten

Bekijk alle uitnodigingen-kaarten/trouw-uitnodigingen in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker