De perfecte jurk, wanneer weet je het?

Het kiezen van de juiste bruidsjurk kan best een klus zijn. Natuurlijk is het fantastisch om op zoek te gaan naar de perfecte jurk, maar wanneer weet je dat het ‘de’ jurk is? Bij sommige bruiden is de keuze snel gemaakt. Bij andere bruiden kan het wel maanden duren. We helpen je graag op weg in je zoektocht naar het kiezen van de perfecte bruidsjurk.

Allereerst is het goed om te weten wat je wil. Wat voor model jurk wil je en heb je een voorkeur voor een bepaald merk? Op die manier kan je de zoektocht al verkleinen. Toch kan het lastig zijn om de jurk te vinden die alles heeft wat je zoekt. Misschien zoek je een jurk met net iets meer of minder decoratie of vind je dat je figuur toch niet goed wordt geaccentueerd in een bepaalde jurk.

De juiste mensen

Wanneer je een trouwjurk gaat passen, neem dan de mensen mee die belangrijk voor je zijn. Denk bijvoorbeeld aan je moeder en je beste vriendin. Zij kunnen een eerlijk oordeel geven over de jurken die je past. Hun oordeel kan je helpen in de zoektocht naar de jurk. Laat je echter niet beïnvloeden. Ga altijd voor een jurk waar jij je prettig in voelt. Vinden zij dat de jurk prachtig bij je staat, maar krijg je niet ‘het’ gevoel? Zoek dan verder.

Laat je adviseren

Daarnaast is het goed om je te laten adviseren door de verkoopster. Zij kan je helpen in de zoektocht. In een bruidswinkel hebben ze immers ontzettend veel ervaring met het aankleden van bruiden. De verkoopster kan je vertellen welke modellen goed bij jouw figuur passen. Soms ben je nog niet helemaal ‘om’ bij het passen van de jurk. Toch zijn er vaak veel aanpassingsmogelijkheden. Op die manier kan je de jurk toch naar wens maken. Laat je dus goed adviseren.

Het gevoel

Heb je een aantal jurken gepast maar nog steeds niet ‘het gevoel’? Bekijk dan welke jurken je het meeste aanspraken en waarom. Op die manier kan je op zoek naar de juiste jurk. Op die manier kom je vanzelf bij de jurk die je wel het juiste gevoel geeft. En hoe voelt dat dan? Je zal misschien wel een traantje weg moeten pinken en je vriendinnen zullen er even stil van zijn. Kortom, als je de juiste jurk aan hebt, voel je dat vanzelf!

Inspiratie

TopTrouwen is het online trouwmagazine voor de aanstaande bruid- en bruidegom. Alles wat je moet weten over trouwen en de voorbereidingen van de bruiloft vind je in ons online trouwmagazine.Gerelateerde producten

Bekijk alle kleding/jurken/trouwjurken in de trouwshop


Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker