Een bruidsboeket zonder bloemen op de bruiloft

Een bruidsboeket zonder bloemen? Ja, er zijn tegenwoordig ontzettend veel opties waar geen bloemen aan te pas komen. Wie kiest voor een bruidsboeket zonder bloemen is gegarandeerd origineel. Laat je creativiteit de vrije loop en ga voor een variant die goed past bij jou. Wil je wat inspiratie opdoen? We hebben onze favoriete voorbeelden voor je op een rijtje gezet.  

(Vet)planten

Naast bloemen heb je tal van planten die schitterend kunnen zijn in een bruidsboeket. Wat dacht je van een vetplant of een boeket dat volledig uit groene bladeren bestaat? Kijk maar eens naar onderstaande voorbeelden.

Seizoen

Ga je voor een themabruiloft volledig gehuld in het seizoen? Dan kan je werkelijk waar alle kanten op met het bruidsboeket. Ga voor elementen die passen bij het seizoen. Of misschien ga je wel voor een bruiloft aan het strand. Hoe bijzonder is het om de elementen van het zeeleven dan in het boeket te verwerken?

Nep

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om voor kunstbloemen te gaan. Ideaal want je kunt het boeket na de bruiloft nog lang bewaren. Je kan er ook voor kiezen om bloemen te maken aan de hand van een bepaald materiaal.

Ook leuk

Natuurlijk zijn er nog veel meer alternatieven voor het bruidsboeket waarbij er geen bloemen om de hoek komen kijken. Wat dacht je van deze originele alternatieven?

Inspiratie

TopTrouwen is het online trouwmagazine voor de aanstaande bruid en bruidegom. Wil jij alles weten over trouwen? Willen jullie straks met de juiste voorbereidingen voor het altaar staan? Neem dan een kijkje in ons online trouwmagazine voor meer inspirerende artikelen en handige checklists.Gerelateerde producten

Bekijk alle accessoires/bruidsboeketten in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker