Manieren om de verloving aan te kondigen

Hebben jullie elkaar het ‘ja-woord’ gegeven? Gefeliciteerd, je gaat een mooie tijd tegemoet. Het is nu tijd om de verloving aan te kondigen aan jullie familie en vrienden. Er zijn natuurlijk ontzettend veel manieren waarop je dit kan doen. We delen onze favoriete manieren om de verloving aan te kondigen graag met je.

Allereerst is het goed om na te gaan wie de belangrijkste personen in jullie leven zijn. Wanneer je net ten huwelijk bent gevraagd, neem je eerst even een momentje voor elkaar en voor jezelf. Daarna is het goed om gelijk contact te zoeken met bijvoorbeeld je ouders en je beste vrienden. Bel ze op of ga langs om het nieuws te delen.

Social media

Tegenwoordig plaatsen veel stellen hun verloving op sociale media. Op die manier kan je mensen die minder dichtbij jullie staan gemakkelijk op de hoogte stellen. Het is daarbij wel belangrijk dat de belangrijke personen in jullie leven als persoonlijk op de hoogte zijn gesteld. Zij vinden het waarschijnlijk minder leuk om dit via social media te horen.

Feest organiseren

Wanneer je de verloving groots wil aankondigen, kan je ook een speciaal feest organiseren. Ideaal om alvast in de gelegenheid te komen en het nieuws met iedereen te delen. Op die manier maken jullie twee families ook al beter kennis met elkaar. Zorg ervoor dat iedereen die wordt uitgenodigd ook wordt uitgenodigd op de bruiloft.

Trouwwebsite

Daarnaast kan je het aanzoek ook aankondigen door een eigen trouwwebsite te maken. Je hebt verschillende sites waar dit mogelijk is en het is op deze manier gemakkelijk om het nieuws met iedereen te delen. Op deze website kan je ook alle nieuwtjes rondom de planning en overige informatie kwijt.

Verlovingsshoot

Een andere originele methode om het nieuws met iedereen te delen, is het plannen van een verlovingsshoot. Tijdens zo’n shoot zet een professionele fotograaf jullie op de foto. Dit kan bijvoorbeeld ook tijdens de verloving. Dit zorgt niet alleen voor mooie plaatjes, maar geeft je ook de kans om mooie herinneringen op beeld vast te leggen.

Je kan natuurlijk eindeloos naar deze shoot blijven kijken. Je kan er ook voor kiezen om een leuke shoot op een later moment in te plannen. De foto’s kunnen jullie gebruiken om kaarten te versturen met het nieuws of om deze op social media te plaatsen. Je kan deze ook gebruiken op je trouwwebsite.







Gerelateerde producten

Bekijk alle uitnodigingen-kaarten/trouw-uitnodigingen in de trouwshop






Wachtwoord vergeten?

----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker