Extra voordelen wanneer je net verloofd bent 

Heb je net volmondig ‘ja’ gezegd tegen je partner? Waarschijnlijk leef je nu op een roze wolk. Je kunt het bijna niet geloven, maar je gaat trouwen. Er gaat niets boven dit gevoel. Je bent de bruiloft in je hoofd al aan het plannen en kan niet wachten om het nieuws te delen met vrienden en familieleden. Maar wist je dat er ook veel voordelen aan deze ‘status’ hangen? Grijp deze kans om jouw status als verloofde optimaal te benutten.

Het is natuurlijk niet verstandig om je verloving aan te kondigen aan iedere willekeurige voorbijganger die je tegenkomt. Toch kan het delen van dit nieuws soms zorgen voor leuke extra’s. Je moet dit natuurlijk wel durven. Bijvoorbeeld door dit te melden aan de luchtvaartmaatschappij. Wie weten krijgen jullie wel een gratis upgrade tijdens jullie reis. Of wat dacht je van dat leuke restaurant waar je ten huwelijk bent gevraagd? Misschien zit er wel een gratis dessert of lekker glaasje bubbels voor jullie in.

Events

Wanneer je bent verloofd, kan je ontzettend veel events bijwonen waar je leuke extra’s kunt krijgen. Denk aan goodiebags en gratis eten. Voor dit soort evenementen moet je vaak wel entree betalen, maar er zijn ook events die je gratis kan bezoeken. Het is zeker de moeite waard want op deze manier krijg je het echte trouwgevoel. Je doet ook nog eens inspiratie op en ontdekt verschillende aanbieders op het gebied van catering, bruidstaarten, maar ook de laatste trends op het gebied van bruiloftsmode.

Lokale events

Naast de landelijke events die worden georganiseerd, zijn er ook leveranciers die de samenwerking met elkaar opzoeken. Zij organiseren bijvoorbeeld lokale events voor verloofde stellen en willen je op die manier als klant binnenhalen. Net als de landelijke events is dit niet alleen een goed moment om leveranciers te leren kennen, maar ook om gebruik te maken van je status en gratis goodies naar binnen te harken.

Planningtools

Als je net verloofd bent, moet je zeker niet vergeten om jezelf in te schrijven op TopTrouwen.nl voor het maken van een gratis bruiloftsplanning. Met zo’n service wordt het organiseren van de bruiloft een stuk makkelijker.

De tools van TopTrouwen

TopTrouwen biedt bijvoorbeeld verschillende diensten aan. Je kan gemakkelijk je gastenlijst maken en we hebben een handige checklist waarmee jij stap voor de stap de bruiloft tot in de puntjes kan plannen. Daarnaast bieden wij ook een online kadolijst aan. Handig, op die manier krijg je wat je echt wil en de gasten kunnen gemakkelijk bekijken welke cadeaus jullie op prijs stellen.


Hoe waardeer je dit blog?   Stem nu

Gerelateerde producten

Bekijk alle uitnodigingen-kaarten/trouw-uitnodigingen in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker