4 dingen die je misschien wil veranderen in je leven na de bruiloft

De bruiloft is een gebeurtenis in je leven met een grote impact. Op dat moment kan er veel veranderen. Het is ook het moment waarop je kan beslissen om andere zaken in je leven om te gooien. Misschien ben je niet zo tevreden met je baan of wil een metamorfose op het gebied van je uiterlijk. Neem in ieder geval genoeg tijd om de knoop door te hakken en loop niet te hard van stapel.   

Hoewel het goed is om bepaalde zaken soms drastisch om te gooien, kan je ook te snel gaan. Dat kan ervoor zorgen dat je later spijt krijgt van deze beslissingen (vooral bij het tweede item hieronder!). Het is daarom goed om na de bruiloft stil te staan bij een aantal zaken in je leven zonder overhaaste beslissingen te nemen. We nemen een aantal grote punten onder de loep en helpen je graag op weg om de juiste keuzes te maken.

1. Een nieuw uiterlijk

Sommige bruiden kiezen er na de bruiloft voor om een ander kapsel te nemen. Bijvoorbeeld wanneer je het haar hebt laten groeien voor de bruiloft. Een korter kapsel kan op dat moment echt bevrijdend voelen. Je kan ook een verandering doorvoeren op het gebied van make-up of je kledingkeuzes. Je partner heeft trouw gezworen dus dit is het moment om te experimenteren met je nieuwe look. Ons advies? Probeer het gewoon uit. De meeste zaken op het gebied van uiterlijk zijn altijd weer terug te draaien. Als je spijt krijgt, kan je altijd nog terug naar je oude look.

2. Kinderen krijgen

Een grote en logische stap na de bruiloft is het krijgen van kinderen. Toch is het goed om na te gaan of dit jullie wens is of dat dit een bepaalde druk is die jullie voelen. Het is niet verplicht om kinderen te krijgen. Het is belangrijk dat deze beslissing echt vanuit jullie hart wordt genomen. Praat samen openhartig over dit onderwerp en zorg ervoor dat jullie hetzelfde denken over dit onderwerp, dat voorkomt later een hoop ellende voor jullie zelf, maar ook voor jullie kind(eren).

3. Ontslag nemen

Het kan verleidelijk zijn om ontslag te nemen wanneer je niet tevreden bent bij je huidige werkgever. Zeker nu je getrouwd bent. Misschien hebben jullie allebei een goed salaris en kan je partner de kosten dragen. Toch is het verstandig om nog een nachtje over deze keuze te slapen. Ga solliciteren op andere functies die je interesse wekken. Pas op het moment dat zaken concreet worden bij een nieuwe werkgever, is het goed om ontslag te nemen. Op die manier loop je geen inkomsten mis en heb je voldoende zekerheid.

4. Verhuizen

Vroeger gingen stellen pas samenwonen na de bruiloft. Tegenwoordig is het eerder andersom. Op het gebied van samenwonen zijn er dus niet veel veranderingen na de bruiloft. Toch zijn sommige stellen hier wel naar op zoek. Zij kiezen er daarom bijvoorbeeld voor om te verhuizen. Je kan verhuizen binnen je huidige gebied, maar ook naar een nieuwe stad. Op die manier voelt de bruiloft echt als een keerpunt in jullie leven. Het is als het ware een nieuwe start. De beslissing om te verhuizen moet echter niet te snel genomen worden. Denk hier goed over na want het kan een grote impact op jullie leven hebben.Gerelateerde producten

Bekijk alle sieraden in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker