Vijf foto ideeën om de verloving aan te kondigen

Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd! Natuurlijk wil je dit nieuws zo snel mogelijk met je naasten delen. Het is goed om eerst van elkaar en het moment te genieten, maar daarna kan op een creatieve manier dit leuke nieuws delen. Ben je op zoek naar inspiratie? We hebben een aantal van onze favoriete verlovingsaankondigingen voor je op een rijtje gezet.

1. De ring

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Hoe leuk is het om de verloving aan te kondigen met een originele foto? Een foto van de ring kennen we inmiddels wel, maar ga bijvoorbeeld voor een foto waar jullie ook op staan. Vervolgens proberen jullie jouw hand, met de ring, ook mooi in het zicht van de camera te krijgen. Deze foto is bijvoorbeeld leuk voor Facebook. Zorg wel dat je goede vrienden en familieleden van tevoren inlicht.

2. Koffie of champagne

Ook leuk is een foto waarop jullie proosten met een kop koffie of een glas champagne. Op die manier is de ring zichtbaar. Helemaal leuk wanneer jullie deze foto maken op de locatie waar je ten huwelijk bent gevraagd. Bijvoorbeeld op het strand of onder de Eiffeltoren. Zo zien jouw vrienden ook nog een deel van de locatie op de achtergrond. In dit geval kan je het beste vragen om een omstander de foto te laten maken. Het is niet makkelijk om een goede foto te schieten!

3. Ballonnen

Wanneer jullie al weten wanneer de grote dag is, kunnen jullie ervoor kiezen om dit speels in de foto te verwerken. Bijvoorbeeld met ballonnen met cijfers. Je kan ook kiezen voor een leuk bord op de achtergrond. Laat de foto wat verder van jullie af maken zodat ook de omgeving goed op de foto komt.

4. Handen

Eerder noemde we al de foto waarop de handen in beeld zijn. Het is ook leuk om een foto te maken waarbij jullie elkaars handen vasthouden. Zorg dat de ring goed in beeld is en maak de foto bijvoorbeeld van de achterkant terwijl jullie een stukje lopen. Ook hier is de omgeving van groot belang.

5. Ja!

Ook leuk is een groot bord met ‘JA’ op de achtergrond. Je kan dit bijvoorbeeld ook op je hand schrijven om de foto speelser te maken. Kijk maar eens naar onderstaand voorbeeld.Gerelateerde producten

Bekijk alle uitnodigingen-kaarten/trouw-uitnodigingen in de trouwshop


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met e-mail account

Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren als nieuwe gebruiker